Search

Οι τρεις + ένας…Ξανθιώτες της Εθνικής Παίδων που κατέκτησε το Aegean Cup!

Την κατάκτηση του 19ου τουρνουά Aegean Cup μέσα στην Τουρκία μάλιστα, πανηγύρισε η Εθνική Παίδων της Ελλάδας, που κέρδισε τους οικοδεσπότες με 1-0 στον μεγάλο τελικό.

Στην αποστολή της οποίας μετείχαν δύο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, ένας με καταγωγή απο την Ξάνθη αλλά και ένας με…συγγενική παρουσία στην Ξάνθη!

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κ17 της Ξάνθης είναι ο νεαρός Χρυσουπολίτης αμυντικός Γιώργος Μανίσογλου(φωτό πάνω), και ο Ξανθιώτης φορ Νεκτάριος Κοτόπουλος(φωτό κάτω). Ενώ ξανθιώτικης καταγωγής είναι ο Αβεντίς Αβεντισιάν που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπεται τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές με Θρακιώτικη καταγωγή και παρουσία.

Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων και σκόρερ του πρώτου τέρματος στην διοργάνωση, του νεαρού ταλαντούχου μέσου του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Παναγιώτου(φωτό κάτω). Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής είναι ο μικρός αδερφός του ποδοσφαιριστή του Άρη Πετεινού και προπονητή στην Ακαδημία του συλλόγου, Λάμπρο Παναγιώτου.

Η συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών γεννά μεγάλες προσδοκίες, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Γεωργόπουλο, να τονίζει πως αυτή η φουρνιά έχει πολλά παιδιά που αν συνεχίσουν την σκληρή δουλειά θα γράψουν ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ σημαντικό γεγονός αποτελεί το γεγονός πως σχεδόν όλα τα παιδιά της Εθνικής Παίδων παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στης ομάδες Κ17 της Super League που αγωνίζονται.

Share it