Search

Ρεπό σήμερα για τις Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που στρέφουν το βλέμμα τους στο Κύπελλο! Οι ευχές του Σιδηροχωρίου στους τρεις εορτάζοντες!

Παρόλο που αυτή την Κυριακή δεν είχαμε αγωνιστική δράση στην Γ’ Εθνική, οι δύο ομάδες της Ροδόπης, δεν αγωνίστηκαν ούτε σε φιλικές αναμετρήσεις, και στρέφουν πλέον εξ ολοκλήρου το βλέμμα τους, στους προσεχείς πρώτους αγώνες των προημιτελικών στο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης!

Οι δύο Δόξες έδωσαν ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους, τόσο επειδή υπάρχει μεσοβδόμαδη αγωνιστική δράση, καθώς επίσης επειδή αρκετοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να επιστρέψουν για το Σαββατοκύριακο στην πατρίδα τους και τις οικογένειές τους. Έτσι και οι ιθύνοντες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα mini-scouting των προσεχών αντιπάλων τους, του ΠΑΟΚ Κοσμίου (αντίπαλος της Δόξας Προσκυνητών) και της Ελπίδας Σαπών (αντίπαλος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου), που αγωνίστηκαν χθες μεταξύ τους, με το Κόσμιο να επικρατεί με 1-0.

Τόσο η ομάδα των Προσκυνητών όσο και η ομάδα του Σιδηροχωρίου, φαίνεται να δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον και για τον θεσμό του Κυπέλλου, αφού επρόκειτο να διεξαχθούν συναρπαστικά παιχνίδια και ο θεσμός να διατηρήσει στο έπακρο το ενδιαφέρον του μέχρι και τον Μεγάλο Τελικό. Ωστόσο οι δύο εκπρόσωποι της Ροδόπης στην τρίτη Εθνική κατηγορία, θα πρέπει μετά τους αγώνες της Τετάρτης, να συγκεντρωθούν και πάλι στο πρωτάθλημα, όπου πλέον η ανάγκη κατάκτησης θετικών αποτελεσμάτων είναι επιτακτική, προκειμένου ο στόχος της παραμονής να μην απομακρυνθεί.

Τέλος, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δεν ξέχασε να ευχηθεί στους Στέλιο Ηλιόπουλο και Στέλιο Χατζήπαπα για την ονομαστική τους εορτή, αλλά και στον Χρήστο Πλασταρά για τα γενέθλιά του, με το παρακάτω μήνυμα:

“Το Δ.Σ.και η ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ εύχεται Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία στον Πλασταρά Χρήστο για τα γενέθλιά του καθώς και στους Ηλιόπουλο Στυλιανό και Χατζήπαππα Στυλιανό για την ονομαστική τους εορτή!”

Share it