Search

Ήττα από Κιλκίς για Κύκλωπες, αδικεί τους Εβρίτες το τελικό 22-31 (photos)

«Μαγική εικόνα» είναι το 22-31 στην Αλεξανδρούπολη με τους Κύκλωπες να φεύγουν ηττημένοι από το γήπεδό τους από την δυνατή και έμπειρη ομάδα του Κιλκίς ωστόσο η διαφορά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Έβρου αδίκησε τον εαυτό της αφού μέχρι και λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μέσα στην διεκδίκηση του αγώνα.

Το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τους παίκτες του Ηλία Παπαχρήστου αφού οι κακές επιλογές στην επίθεση και οι αργές επιστροφές στη άμυνα έφεραν γρήγορα, μόλις στο 11΄το 1-6. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-8 αλλά κάπου εκεί, οι Κύκλωπες άρχισαν να ανεβάζουν στροφές.

Η πίεση αυξήθηκε η άμυνα «έσφιξε» και στην επίθεση έβρισκαν λύσεις και υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Με αιχμές τους Τζίνεβη και Πιστόλα μείωσαν την διαφορά στα δύο γκολ 8-10 και θα μπορούσαν να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής αλλά το δοκάρι ήταν σύμμαχος του Κιλκίς όπου ανάσανε και με αιφνιδιασμούς έφτασε στο 9-14. Σε νεκρό χρόνο ο Λαϊλισίδης διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου στο 10-14.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μπήκε φουριόζα και αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος του αγώνα και με τη βοήθεια του κόσμου της όπου είχε δυναμική παρουσία και με τους Τζινέβη και Καρβουνίδη, έφτασε στην ισοφάριση 14-14 στο 34΄. Οι Κύκλωπες βρέθηκα και πάλι πίσω στο σκορ αλλά με μικρές διαφορές 15-17, 17-19 (στο 42). Μετά το 45΄όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί, εκμεταλλεύτηκαν το υπέρμετρο πάθος των αντιπάλων που έφερνε σε πολλές στιγμές βιαστικές επιλογές και λάθη και έφτασαν στα τελευταία λεπτά στο ευρύ 22-31

Γεμάτο το φύλλο αγώνα, κίνδυνος τιμωρίας στο Κιλκίς

Οι δύο διαιτητές της αναμέτρησης είχαν αρκετή δουλειά και μετά το τέλος του αγώνα αφού το φύλλο αγώνος «γέμισε» με τις παρατηρήσεις τους. Η εκτός ορίων και σε πολλές στιγμές προκλητική συμπεριφορά των ανθρώπων του πάγκου του Κιλκίς δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους έμπειρους διαιτητές .

Στο 33.58’ απέβαλλαν τον αθλητή των φιλοξενουμένων Τοκάτζογλου για επικίνδυνο παιχνίδι σε αντίπαλό του. Στο 38.51΄αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αθλητής του Κιλκίς Κεσίδης διότι μετά από δίλεπτο αποκλεισμό που δέχθηκε εκφράστηκε ανάρμοστα προς τον β διαιτητή, και του υποδείχθηκε μπλε κάρτα και κρατήθηκε το δελτίο του κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν θα του επιβληθεί τιμωρία.

Στο 52.19 αποβλήθηκε ο προπονητής του Κιλκίς κ. Λαζαρίδης για παραβίαση της γραμμής στην οποία θα έπρεπε να κινείται και ενώ είχαν προηγηθεί σειρά παρατηρήσεων προς τον πάγκο της ομάδας του

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-5, 3-7, 7-10, 8-11, 10-14 (ημίχ.), 14-14, 14-16, 17-20, 18-24, 21-29, 22-31 (τελικό).

Δίλεπτα: 6-7, Πέναλτι: 4/6- 2/2

Διαιτητές: Σαπανίδης, Ηλιάδης

Κύκλωπες (Ηλίας Παπαχρήστου): Ξηρόπουλος, Καραβασίλης, Κωστόπουλος, Τζινέβης 6, Λαϊλισίδης 5, Μπασδάνης, Γλήνιας, Χαραλαμπίδης 2, Χαριτούδης 1, Σπέντζος 1, Πιστόλας 5, Καρβουνίδης 2, Ισλανίδης.

ΓΑΣ Κιλκίς: Μαυρόπουλος Α., Δεληγιάννης 4, Κοβλακάς, Φαγουρίδης Α. 3, Γιαβασίδης, Μαυρόπουλος Χ. 5, Τοκατζόγλου 3, Δουγιάς 5, Κεσίδης 6, Φαγουρίδης Σ. 5, Σάκαλης, Αναστασιάδης, Ψάρρας, Βαφειάδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it