Search

Στην Κομοτηνή το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και Πάλης! Το πρόγραμμα

Στην Κομοτηνή θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ανδρών και γυναικών αλλά και το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών από το Δ.Π.Θ. το χρονικό διάστημα από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2017.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΑΤΕ). Συνολικά στο μπάσκετ θα πραγματοποιηθούν 20 αγώνες σε τρία διαφορετικά γήπεδα, στο γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου, στο γήπεδο του 2ου Λυκείου και στο γήπεδο του 4ου Γυμνασίου. Το Δημοκρίτειο θα λάβει μέρος με δύο ομάδες, και αδρών και Γυναικών έχοντας αρκετούς αθλητές-φοιτητές που αγωνίζονται σε σωματεία της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά θα υπάρχει και στους αγώνες της Πάλης, που θα γίνουν στην αίθουσα πάλης του Δημοκριτείου, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου απο τις 11 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα που θα γίνει και η σχετική απονομή των νικητών. Η αποστολή του ΔΠΘ θα αποτελείται απο τέσσερις αθλήτριες.

Δεδομένου ότι το Δ.Π.Θ. είναι Ν.Π.Δ.Δ., δύναται να επιχορηγηθεί από τον Δήμο Κομοτηνής αφού μια τέτοια διοργάνωση, όπως είναι ένα Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα, είναι αναμφίβολα αναπτυξιακού χαρακτήρα για τη τοπική κοινωνία της Κομοτηνής, καθόσον ενισχύεται η τοπική οικονομία και παράλληλα προβάλλεται η περιοχή.

Φωτογραφία του χρήστη Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και Πάλης 2017.

Share it