Search

Πετράκης: “Έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε”

Στην έλλειψη τύχης απέδωσε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης, δείχνοντας ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του κόντρα (1-1) στην Ξάνθη. 

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:

-το αποτέλεσμα με την Ξάνθη: «Είμαστε όλοι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι δεν μπήκαμε με τη νοοτροπία και ένταση που θέλω ως προπονητής. Μας ήρθαν κάποιες μπάλες από τα πλάγια από την Ξάνθη, αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Ισορροπήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι μετά το 20λεπτο. Θεωρώ ότι έγινε κλειστό παιχνίδι χωρίς φάσεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην αρχή του β’ ημιχρόνου.

Στη συνέχεια, ελέγχοντας το ματς, δεν κινδυνεύσαμε και τελικά σε μια κακή συσπείρωση και κακή άμυνα που κάναμε στο τέλος, στην ουσία στη μοναδική ευκαιρία, η Ξάνθη μας ισοφάρισε. Τη δεδομένη στιγμή πληρώνουμε πράγματα που δεν μας αξίζουν. Στο 20λεπτο αλλάξαμε σχηματισμό, έγινε σπουδαία προσπάθεια από τα παιδιά, βάλαμε ωραίο γκολ, όπως δεχτήκαμε κιόλας. Έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Δεν έχουμε τη ρέντα που δικαιούμαστε, αυτό αλλάζει μόνο με έναν τρόπο, με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή».

– το αν αισθάνεται δικαιωμένος από την αλλαγή Γιάκου-Χαλκιαδάκη: «Δεν μας απείλησε η Ξάνθη, οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμοι, εκτός του Γαρουφαλιά που μπήκε στο πνεύμα. Ο Μπρούνο έλειπε καιρό από τραυματισμό, ο Κοζορώνης έπαιξε λίγο και δεν πρόλαβε κι αυτός να μπει στο πνεύμα. Έπαιξε κάποιο ρόλο η αλλαγή Γιάκου, αλλά όχι στην εξέλιξη του παιχνιδιού, γιατί δεν μας έκανε ευκαιρία η Ξάνθη».

– το γεγονός ότι δεν κρατάει το προβάδισμα που παίρνει η ομάδα του: «Με τον Παναιτωλικό δείξαμε χαρακτήρα, γιατί βγάλαμε κάποιες φάσεις μετά την ισοφάριση που μας έκανε. Σήμερα είχαμε καλή στάση, αλλά με μια ευκαιρία του αντιπάλου φάγαμε το γκολ. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν γίνεται να έχουμε χαρακτήρα και να τον χάνουμε. Το τελευταίο διάστημα τρώμε απρόσμενα γκολ. Είναι όμως κι αυτό μέσα στη δουλειά μας και μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να αλλάξει».

Share it