Search

Με 22 αθλητές στο όπεν της Σίνδου Εθνικός και Φάρος Αλεξανδρούπολης

Το «τρένο» των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. περνάει αυτό το Σαββατοκύριακο από έναν κλασικό και μεγάλο σταθμό του.

Σταματά στη Θεσσαλονίκη και το καθιερωμένο τουρνουά της Σίνδου, που γίνεται για 12η συνεχή χρονιά και  αναμένεται να συγκεντρώσει 214 αγόρια και κορίτσια. Συμμετοχή θα έχουν σωματεία από την Αθήνα, την Καστοριά, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Λάρισα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τη Βέροια, την Έδεσσα, την Ορεστιάδα, τη Χίο, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη  ενώ το αγωνιστικό επίπεδο θα είναι υψηλό.

Η Αλεξανδρούπολη θα συμμετέχει και πάλι με έναν αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με την αποστολή να περιλαμβάνει 22 αθλητές και 4 προπονητές και αρκετούς γονείς συνοδούς. Αναλυτικά στις μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα στις μίνι παγκορασίδες και παγκορασίδες θα συμμετάσχει οι Άννα Μήτκα και Αμαλία Γκογκάκη αντίστοιχα ενώ στους μίνι παμπαίδες θα αγωνιστεί ο Φάνης Μήτκας. Στους παμπαίδες η συμμετοχή είναι μεγάλη και θα πάρουν μέρος οι αθλητές Κάλλιας Γιώργος, Δερνεξής Ευάγγελος, Παπαχρήστου Φίλιππος, Σωτηρόπουλος Σωτήρης, Ζειμπέκης Εμμανουήλ , Δελάκης Μάριος και φυσικά το Νο 1 της κατηγορίας στην Ελλάδα Πιστόλας Ιωάννης. Όσο αφορά τις κορασίδες θα παίξει η Βουζή Σιμέλα ενώ στη δύσκολη κατηγορία των παίδων θα αγωνιστούν οι Κάλλιας Νικόλαος,  Μύρος Νικηφόρος, Τσίτσιος Φίλιππος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Μήτκας Κίμωνας, Γκογάκης Πρόδρομος, Μαρασλής Νικόλαος, Καραγιάννης Γρηγόριος, και το Νο 4 φαβορί της διοργάνωσης Ηλίας Σταματόπουλος. Κλείνοντας στην εφηβική κατηγορία θα αγωνιστούν ο Μηχανικός Νικόλαος και ο Μπανταλίδης Χρήστος.

Το προπονητικό τιμ των ομάδων θα απαρτίζεται από τους Ανδρέα Νικολακάκη, Άγγελο Τσίμα, Παναγιώτα Μούρου, Δάφνη Δεληγιάνη και Παύλο Τελόπουλο ενώ την αποστολή θα συνοδέψει και ο έφορος της ομάδας Δημήτρης Κυραδενίδης.

Share it