Search

Μεγάλο διπλό με ανατροπή στα Γιάννενα για τους Νέους της Ξάνθης που έπιασαν τετράδα!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο μέρος η ομάδα Κ20 της Ξάνθης παρότι έχανε με 1-0 στο πρώτο μέρος ανέτρεξε πλήρως την κατάσταση και έφυγε με σπουδαίο διπλό απο τα Γιάννενα, σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31′ όμως στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ήταν καταιγιστική, πίεσε ψηλά δημιούργησε αρκετές στιγμές και τελικά ισοφάρισε στο 72 με τον Χρήστο Πεταλωτή. Μάλιστα οι Ξανθώτες δεν έμειναν μόνο εκεί και στο 80′ με την χρυσή αλλαγή όπως αποδείχτηκε, τον Κέβιν Τσέλα έκαναν την πλήρη ανατροπή και το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη ανεβαίνει στην τέταρτη θέση με 22 βαθμούς, αφήνοντας τον ΠΑΣ στους 11.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Νέος με βοηθούς τους Αντωνίου και Λιόντος της ΕΠΣ Ηπείρου.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Πεταλωτής, Γιανναράκης, Τσάπαρης(53′ Τσέλα), Αγγελόπουλος, Δουλγέρης(86′ Δημητρίου), Σαμπανίδης, Σουλεϊμάν, Καλογιάννης(46′ Ιωάννου)

 

Share it