Search

Δείτε πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά από την 8η αγωνιστική! Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία!

Με απολογισμό 18 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων, 1 φιλοξενούμενου και 1 ισοπαλία συνεχίστηκε με την 8η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Δύσκολη νίκη πήρε η Δόξα Γρατινής, εύκολο απόγευμα είχε ο Μέγας και το μεγάλο ντέρμπυ βάφτηκε ασπρόμαυρο. Παγούρια και ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναδείχθηκαν ισόπαλοι, Σπάρτακος και Κομψάτος χάρισαν ένα εξαιρετικό θέαμα με εφτά τέρματα, ενώ μεγάλο διπλό πήρε η Στρύμη στην Ξυλαγανή!

Την σημερινή live ενημέρωση, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα, εκτυπώσεις σχεδίων και βιβλιοδεσίες, γρήγορα και οικονομικά!

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση, έξυπνες και φθηνές λύσεις ,για όλα τα προβλήματα! Κομοτηνή Στίλπ. Κυριακίδη 9!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων, όπως είχατε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά στο λεπτό προς λεπτό του Sportsaddict:

Ορφέας Ξυλαγανής – Ορφέας Στρύμης 1-2 (5′ Οσμάν Χασάν/19′ Βοϊνιάδης, 75′ Σάββα)

Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 1-0 (65′ Κυριακόπουλος (πεν))

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κομψάτος Πολύανθου 4-3 (14′ (πεν),43′  Γρίβας, 35′ Κογιός, 76′ Αθανασιάδης/26′ Κουτσουκανίδης (αυτ), 49′ Αμαξόπουλος, 60′ Τασούδης)

Αναγέννηση Παγουρίων – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-1 (44′ Σαρακατσάνης/90+2′ Καπλανίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΑΟ Μεσσούνης 4-0 (45+1′ (πεν),67′  Γιαννακιτσίδης, 45+2′ Καραπάτσιος, 78′ Ογκουνσότο (πεν))

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ελπίς Σαπών 1-0 (27′ Δανίδης)

Η βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική:

  1. Δόξα Γρατινής 24 (30-3)
  2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 19 (27-5)
  3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 17 (22-7)
  4. Ελπίδα Σαπών 16 (13-4)
  5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 15 (14-10)
  6. Δόξα Σώστη 11 (13-8)
  7. Αναγέννηση Παγουρίων 8 (11-20)
  8. Ορφέας Ξυλαγανής 7 (9-15)
  9. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 6 (7-21)
  10. Ορφέας Στρύμης 6 (6-24)
  11. Μεσσούνη 2 (4-19)
  12. Κομψάτος Πολυάνθου 0 (7-27)

*Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο Κομψάτος Πολυάνθου ξεκίνησαν με -2

Share it