Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 8η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! Άλλο ένα συναρπαστικό, ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο ξεκινά στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής να βρίσκονται εν όψει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα σημερινά παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπυ μεταξύ του ΠΑΟΚ Κοσμίου και της Ελπίδας Σαπών!

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα, εκτυπώσεις σχεδίων και βιβλιοδεσίες, γρήγορα και οικονομικά!

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση, έξυπνες και φθηνές λύσεις ,για όλα τα προβλήματα! Κομοτηνή Στίλπ. Κυριακίδη 9!

Την προηγούμενη εβδομάδα οι ομάδες της πρώτης εξάδας συνέχισαν επιτυχημένα την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Δόξα Γρατινής, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ΠΑΟΚ Κοσμίου πέτυχαν εύκολες νίκες, η Δόξα Σώστη εδραιώθηκε στην πρώτη εξάδα, η Ελπίδα Σαπών πήρε το διπλό ενώ στο σπουδαίο γειτονικό ντέρμπυ Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ορφέας Ξυλαγανής αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Υπήρχαν ωστόσο και άλλα θέματα που απασχόλησαν τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ροδόπης, όπως οι δύο σοβαροί τραυματισμοί του Νάσου Παπαδόπουλου και του Γιώργου Αραμπατζή, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την αποκατάσταση τους και αναμένεται να επανέλθουν σε περίπου τέσσερις και δύο μήνες αντίστοιχα.

Ακόμη είχαμε και την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, από την οποία προέκυψαν τέσσερα ζευγάρια που αναμένεται να χαρίσουν συναρπαστικό θέαμα.

Σήμερα όμως άπαντες επανέρχονται σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με την 8η αγωνιστική να βρίσκεται προ των πυλών. Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάγνωση από την Ξυλαγανή, εκεί όπου ο Ορφέας υποδέχεται τον έτερο Ορφέα της Στρύμης. Αμφότερες οι δύο ομάδες δεν έχουν πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα και το μεταξύ τους ματς αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία με τον Σπάρτακο και για το σημερινό ματς δεν υπολογίζουν τον τραυματία Αραμπατζή και τον τιμωρημένο Ιωάννου. Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου που αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα από την πρώτη αγωνιστική και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Γρατινή, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Παπαθέο και Ηλιόπουλο, αλλά και τους Δάλκο, Γκαραβέλα, Παππά και Σβυντρίδη που θα απουσιάσουν για προσωπικούς λόγους.

Στον Κάλχα, η ασταμάτητη Δόξα Γρατινής θα υποδεχθεί την Δόξα Σώστη. Αμφότεροι προέρχονται από νίκη επί της Στρύμης και των Παγουρίων αντίστοιχα και το μεταξύ τους ματς, αν αναλογιστεί κανείς και την εμφάνιση του Σώστη στο Κόσμιο, αλλά και γενικότερα την πορεία των δύο ομάδων μέχρι στιγμής αναμένεται συναρπαστικό. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πάνοπλοι, με μοναδικές απουσίες αυτές των Κωνσταντή, που μέχρι στιγμής δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και Παπαδόπουλου, με τον τελευταίο να ξεπερνά πλέον τον τραυματισμό που είχε και να επιστρέφει στις προπονήσεις από Δευτέρα. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της Δόξας Σώστη, η οποία αναμένει με αισιοδοξία τον σημερινό αγώνα.

Στους Αγίους Θεοδώρους, ο Σπάρτακος φιλοξενεί τον Κομψάτο Πολυάνθου. Η ομάδα του κυρίου Γεμενετζή πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, φιγουράροντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, όπου και ευελπιστεί να παραμείνει και μετά το σημερινό ματς που κρύβει παγίδες. Απέναντι της θα βρεθεί ο Κομψάτος του κυρίου Κωνσταντινίδη. Οι φιλοξενούμενοι είναι ουραγοί με μηδέν βαθμούς και η σημερινή τους αποστολή αναμένεται δύσκολη. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Σπάρτακος πήρε έναν βαθμό στην Ξυλαγανή, ενώ ο Κομψάτος ηττήθηκε από τον Ίασμο. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο τραυματίας Κουβεργιανός και ο τιμωρημένος Θωμάς, ενώ αμφίβολος είναι ο Βασιλακάκης, ενώ και ο Κομψάτος αναμένεται να έχει αρκετές απουσίες.

Αναγέννηση Παγουρίων και ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα διασταυρώσου τα ξίφη τους στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου. Θετικό θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το ξεκίνημα και των δύο ομάδων με τους γηπεδούχους να είναι 8οι και τους φιλοξενούμενους 9οι. Η ομάδα του κυρίου Μεχμέτ προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Σώστη και θα μετρήσει σήμερα τις απουσίες των Δημηνά, Ανανιάδη και Μισιούδη, δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του Κοκολάκη, ενώ αμφίβολος είναι και ο αρχηγός, Πολιτίδης. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανεβάσει την απόδοσή του, αν και προέρχεται από μια ήττα εντός προγράμματος από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, πέραν του Αθανασιάδη που θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα, δεν θα έχει και τους Πυλαρινό και Καλλιανίδη και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Μεσσούνης. Οι γηπεδούχοι που την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν μέσα στον γειτονικό Πολύανθο, πέραν του Βλαδιμηρίδη που πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, είναι πάνοπλοι για αυτό το ματς, στο οποίο αν παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα έχουν πρόβλημα να κατακτήσουν και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη η Μεσσούνη που τις προάλλες ηττήθηκε από την Ελπίδα Σαπών, αναμένεται να έχει πολύ δύσκολη αποστολή, από την οποία θα λείψουν ο Σκαμνός που τιμωρήθηκε για πολλές αγωνιστικές και ο τραυματίας Λυμπερακάκης. Οι άνθρωποι του Μέγα θα έχουν παράλληλα το αυτί τους και στα άλλα δύο ματς που τους ενδιαφέρουν άμεσα, αυτά του Κάλχα και του Κοσμίου, αναμένοντας τα αποτελέσματα των συναγωνιστών τους.

Στο ματς του Κοσμίου, το τελευταίο της αγωνιστικής, που είναι και το μεγάλο ντέρμπυ αυτής. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξενεί την Ελπίδα Σαπών σε ένα ματς που πιθανότατα θα προσελκύσει τα περισσότερα βλέμματα και αναμένεται συναρπαστικό. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο για άλλη απώλεια βαθμών και επιθυμούν την νίκη ώστε να μειώσουν αρχικά την απόσταση από την τρίτη θέση και γιατί όχι και από τις άλλες δύο ψηλότερες. Ο κύριος Αϊβάζης θα έχει στην διάθεσή του όλα του τα όπλα, πέραν των Μιχαλακέλη, Ξενάκη και Αληοσμάν Τζενγκίζ που θα απουσιάσουν για πολύ καιρό ακόμα. Από την άλλη στην Ελπίδα, αφού πλέον ηρέμησαν και μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς της περασμένης εβδομάδας, θα παλέψουν για μια πολύ σημαντική νίκη, που θα τους εδραιώσει στην πρώτη τριάδα. Ο κύριος Χαριτόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Αμέτ Ερκάν και Παπαδόπουλου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Βαγγέλη Καραθανάση.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Ξυλαγανής – Ορφέας Στρύμης

Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κομψάτος Πολύανθου

Αναγέννηση Παγουρίων – ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΑΟ Μεσσούνης

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ελπίς Σαπών

Share it