Search

Οι διαιτητές στα εκτός έδρας παιχνίδια των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης!

Τρεις αγώνες, όλες εκτός, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 13:30 στο αθλητικό κέντρο Epirus, την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς μετά από 10 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 10η θέση με 11 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Κωνσταντίνος Νέος με βοηθούς τους Αντωνίου και Λιόντο της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ-17 της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 11:00 το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο Emileon. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου, έχοντας 19 βαθμούς μετά από 8 αναμετρήσεις, ενώ η αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού είναι στην 4η θέση με 11 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης με βοηθούς τους Κούρλος και Μπύρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, θα αντιμετωπίσει στις 09:15 το Σάββατο την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος. Η Ξάνθη είναι στην 2η θέση με 7 πόντους μετά από 5 αγώνες ενώ οι γηπεδούχοι που είναι στην 4η θέση έχουν 3 βαθμούς μετά από ισάριθμες αναμετρήσεις. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους Κουτρομάνο και Γαλανόπουλος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Share it