Search

Τέλος στην Ευρώπη για φέτος με ήττα από Σπόρτινγκ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων -αλλά και των προσδοκιών των οπαδών του- στη Λισαβόνα, χάνοντας 3-1 από τη Σπόρτινγκ, με αποτέλεσμα να πει -και μαθηματικά- «αντίο» στην ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Φοβισμένοι οι «ερυθρόλευκοι», με εξαίρεση το γκολ του Οφόε στο 86ο λεπτό, δεν μπόρεσαν απειλήσουν σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους και μετά το 1-0 του 40′, μάλιστα, κατέρρευσαν, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν με «βαρύτερο» σκορ από την πορτογαλική πρωτεύουσα, με τα «λιοντάρια», που είχαν και δοκάρι στο 3′, να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς, ο Μπας Ντοστ, ο οποίος σκόραρε δις («νικώντας» και τις δύο φορές τον Μποτία), ενώ το άλλο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Μπρούνο Σέζαρ.

Διαδικαστικού χαρακτήρα, πλέον, το Ολυμπιακός-Γιουβέντους της τελευταίας αγωνιστικής.

Συνθέσεις:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζόρζε Ζέζους): Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι (85′ Ριστόφσκι), Ανδρέ Πίντο, Ματιέ (77′ Τομπίας), Κοεντράο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάλια, Μπρούνο Σέζαρ (89′ Ματέους), Μπρούνο Φερνάντεζ, Ζέλσον Μάρτινς, Ντοστ

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ενγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (65′ Οφόε), Ζιλέ, Καρσελά (46′ Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57′ Τζούρτζεβιτς)

Πηγή: sport-fm.gr

Share it