Search

Σε απολογία ο Νίκος Λάσκαρης για τρία κακουργήματα

Κλήση σε απολογία από την 11η ανακρίτρια κα. Χρυσούλα Γκούμα έλαβε ο ξανθιώτης ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος την Πέμπτη(23/11) το πρωί θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα.

Το ζήτημα αποκάλυψε η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.gr και αναφέρει ότι ο Νίκος Λάσκαρης θα πρέπει να παρουσιαστεί το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων όπου στεγάζεται το γραφείο της 11ης ανακρίτριας κα. Χρυσούλας Γκούμας.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας θα απολογηθεί για τα κακουργήματα της απάτης, υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, που επισύρουν προφυλάκιση και πολυετείς ποινές κάθειρξης.

Θυμίζουμε πως ο Λετονός επιχειρηματίας Μίκαελ Σουμπότινς ισχυρίζεται πως ο Λάσκαρης χρησιμοποίησε μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων για να αγοράσει τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης.

Έτσι, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κριθεί αν ο Λάσκαρης θα προφυλακιστεί ή όχι, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις στην ανάκριση για την υπόθεση του χρυσού, οι οποίες είναι πιθανό να επηρεάσουν και τους «κίτρινους».

Share it