Search

Με πρωταγωνιστή τον Γιουρούκ το επιβλητικό διπλό των Παίδων της Ξάνθης επί της Θράκης(+pics)

Με εντυπωσιακό τρόπο έφυγε νικήτρια απο την Κομοτηνή η μεικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης που κέρδισε στο Ενωσιακό την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης με 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ξανθιώτικης ομάδας ήταν ο Εμρέ Γιούρουκ που σημείωσε χατ-τρικ ενώ σκόραρε και ο Μετετζίδης στο άνετο πέρασμα των ξανθιωτών απο την Κομοτηνή.

Οι ξανθιώτες ήταν καλύτεροι απο την αρχή του αγώνα , καταφέρνοντας μάλιστα να κλείσουν το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρις τα τέρματα του Γιουρούκ στο 11′ και του Μετετζίδη στο 23′.

Ενώ στην επανάληψη πολύ νωρίς στο 60′ και το 62′ ο Εμρέ Γιουρούκ με δύο τέρματα καθάρισε τη νίκη για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού που σημείωσε τη δεύτερη νίκη της και πλέον έχει μπροστά της τον “τελικό” κόντρα στην ΕΠΣ Καβάλας στην Ξάνθη, εκεί οπού θα κριθεί η πρωτιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παντούδης με βοηθούς τους Παστιάδη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ Θράκης:(Σπ. Κουτσογιάννης): Τσομπανίδης, Πασχαλίδης, Αχμέτ Κόντο, Χατζηνάκης, Ιλκέ Σαλήχ, Σμάλης, Χρηστάκης, Νασουτζήμ Σ., Τοπαλίδης, Πολυμέρης, Αλπασλάν. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Τσώλας Χατζηδημητρίου, Μπάρκουλας και Πριντσίδης

ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Χατζής, Μαρκοσιάν, Κούτρας, Τυριακής, Χαϊτίδης, Τσολακίδης, Αναστασιάδης, Μετετζίδης, Πιστικός, Γιουρούκ, Χατζηβασιλείου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κριτσιμάλλης, Καραγεώργος, Παπαθεοδώρου, Αβερόπουλος και Χότσκα.

 

Share it