Search

Ισόπαλο το ντέρμπυ κορυφής της Β’ ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε ΑΠΣ Πανθρακικό και Βιστωνίδα Κοπτερού!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα στον ΑΠΣ Πανθρακικό και την Βιστωνίδα Κοπτερού, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις και το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται δίκαιο!

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό, στο ΔΑΚ Κομοτηνής οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πάρουν ακόμη και την νίκη, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 6′ με την κεφαλιά ψαράκι του Χατζηιωαννίδη, μετά την σέντρα του Γρηγοριάδη.

Οι φιλοξενούμενοι παρόλο που πίεσαν για την ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου, τελικά την πέτυχαν στο 70ο λεπτό, μετά από ατομική ενέργεια του Ραμαδάν Σινάν, που πέτυχε το 1-1. Έως και το τελευταίο σφύριγμα οι γηπεδούχοι ήταν, κυρίως, αυτοί, που έχασαν μερικές κλασσικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Βιστωνίδας.

Έτσι μετά το σημερινό αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες έμειναν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τον ΑΠΣ Πανθρακικό να βρίσκεται στην κορυφή και την Βιστωνίδα Κοπτερού να τον ακολουθεί στην δεύτερη όντας δύο βαθμούς πιο πίσω. Την επόμενη αγωνιστική το Κοπτερό υποδέχεται την Νέα Δόξα Υφαντών ενώ οι πράσινοι παίζουν δεύτερο συνεχόμενο ματς φωτιά, στην έδρα των Ασωμάτων, με αντίπαλο την τοπική Ένωση.

Share it