Search

Photos: Πρώτη νίκη για την Κεντητή στο πρωτάθλημα που έσπασε την…γκίνια κόντρα στον Ηρακλή Ζυγού!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κεντητή που κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή Ζυγού, σπάζοντας την γκίνια των προηγούμενων αγώνων που την ήθελε να σκοράρει αρκετά αλλά να δέχεται και αρκετά τέρματα με συνέπεια να χάνει τα ματς.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη κόντρα στον Ζυγό καθώς οι παίκτες του Νιχάτογλου μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι να φτάσουν στην πρώτη νίκη παίζοντας αρκετά δυνατά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά κόντρα στο νεανικό σύνολο του Ζυγού και μόλις στο 17′ πήραν κεφάλι στο σκορ χάρις το υπέροχο απευθείας χτύπημα του τοπ σκόρερ της Αμέτ Αχμέτογλου. Ενώ με το φινάλε του πρώτου μέρους ο Ρεσήτογλου Ενίς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Δημητριάδης και οι παίκτες του προσπάθησαν να αντιδράσουν δημιούργησαν κάποιες στιγμές στην περιοχή του Σακίρογλου, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μειώσουν σε 2-1 στο 87′ με τον πρώτο σκόρερ της Γιώργο Κριεζή που σκόραρε για ακόμη ένα ματς, αυτή την φορά όμως το τέρμα του δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι η ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη η Κεντητή φτάνει τους 5 βαθμούς και παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει του πολύ σημαντικού εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή στην Μάνδρα.  Έμεινε στους 9 ο Ηρακλής Ζυγού που ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του μια και ακολουθεί το άνευ αγώνα τρίποντο με το Κουτσό πριν το εντός έδρας παιχνίδι με το Νέστο Κύρνου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων απο τις φονικές πλημμύρες στην Αττική.

ΚΕΝΤΗΤΗ(Μ. Νιχάτ Ογλού): Σακίρογλου, Καραοσμάν. Αλατζά, Ιζέτογλου, Ραμαδάν Ουφούκ(87′ Μπαϊράμογλου), Μιλαχίμογλου, Γιουσούφογλου, Ισμέτογλου, Ρασήτογλου, Αχμέτογλου(84′ Σαδουλάχογλου), Τεφίκογλου(61′ Αλή Κιουτσούκ)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης Β., Τηλαβερίδης Ν.(70′ Μπάτζιος Π.), Μπάτζιος Δ., Κριεζής Π., Παπαδόπουλος(54′ Ψαρόπουλος), Κριεζής Γ., Αρκούδας(63′ Κωφφίδης), Ζοσιμίδης, Πανταζίδης, Κτίστης(46′ Χασιώτης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it