Search

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η νίκης της Ελπίδας Σαπών επί της Μεσσούνης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παπαδόπουλου!(+pics)

Ελάχιστη σημασία είχε η εκτός έδρας νίκη της Ελπίδας Σαπών επί της Μεσσούνης με 0-1, μετά το σοκαριστικό συμβάν με τον τραυματισμό του Νάσου Παπαδόπουλο από τους φιλοξενούμενους!

Ο αριστερός αμυντικός της Ελπίδας δέχτηκε ένα πολύ δυνατό και επικίνδυνο μαρκάρισμα από τον Σκαμνό, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης. Ήταν το 53ο λεπτό της αναμέτρησης όταν συνέβη το γεγονός, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει εικοσάλεπτη διακοπή μέχρι την στιγμή που κατέφθασε το ΕΚΑΒ, με τους πάντες να έχουν παγώσει. Στα αγωνιστικά το ματς ήταν πολύ μέτριο πριν και πόσο μάλλον μετά τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου. Η ομάδα των Σαπών πάντως δεν απειλήθηκε και διατήρηση την νίκη που κρατούσε στα χέρια της από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Μόλις στο 5′ από κόρνερ του Νεαζή Αλή, οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας της Μεσσούνης δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, ο Πάλι το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε την μπάλα με κοντινή προβολή στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 35′ μια κεφαλιά του Θεοδωρίδη από πλευράς Μεσσούνης κατέληξε άουτ, σε μια φάση που ήταν και η τελευταία αξιόλογη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασαν τρεις απανωτές ευκαιρίες. Στο 46′ το σουτ του Σωμαράκη έδιωξε σε κόρνερ ο Οκτάι, στο 48′ μετά από σέντρα από τα δεξιά το νέο γυριστό πλασέ του Σωμαράκη που ήταν πεσμένος στο έδαφος απόκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, ενώ στο 49′ το σουτ του Πάλι έφυγε άουτ. Στο 52′ η κεφαλιά του Κυριακίδη μετά το φάουλ του Κούσανδα δεν βρήκε στόχο ενώ στο 90+4′ στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή της αναμέτρησης ο Νεαζή Αλή από κόρνερ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα στην συνέχεια να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Παπαγεωργίου που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Γαρδικιώτη. Πολλά παράπονα για την διαιτησία και από τις δύο ομάδες, με τα περισσότερα να είναι από την μεριά της Ελπίδας. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε εκνευρισμός στο γήπεδο γενικότερα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς. Ίσως ο κύριος Παπαγεωργίου να έπρεπε να προβεί σε πιο δραστικά μέτρα, ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Από ένα σημείο και έπειτα το ματς ξέφυγε και ίσως και ο τραυματισμός του Νάσου Παπαδόπουλου, κατά τον οποίο ο παίκτης της Μεσσούνης προφανώς και αποβλήθηκε, να ήταν αποτέλεσμα της έντασης που υπήρχε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Μεσσούνη: Οκτάι Ιωαννίδης, Πετρίδης, Κουτρουλός (46′ Φουστέρης), Πατσαλής (85′ Σαριπανίδης), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπυολος, Ιωάννου (46′ Κολάτσος), Σκαμνός, Κισσούδης, Κούσανδας, Θεοδωρίδης (46′ Μιχαηλίδης).

Ελπίδα Σαπών: Κωνστανταράκης, Εμμανουήλ, Παπαδόπουλος (73′ Γεωργοσούλης), Πασσάς, Καραθανάσης Α., Κασιώτης, Πάλι, Καροτενούτο, Σωμαράκης, Νεαζή Αλή, Κουδούνης (90+15′ Ναλμπάντης).

Share it