Search

Οι ευχές των 3+1 ομάδων της ΕΠΣ Θράκης στον άτυχο Νάσο Παπαδόπουλο!

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας του, του αθλητισμού γενικότερα, έστειλαν στον Νάσο Παπαδόπουλο (τρίτος πάνω δεξιά στη φώτο) ,ΠΑΟΚ Κοσμίου, ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των παραπάνω ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ, ο προπονητής και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εύχονται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Ελπίδας Σαπών, Νάσο Παπαδόπουλο. Περαστικά και σιδερένιος να επιστρέψεις στα γήπεδα.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου: ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ-ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-…

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Η ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ και τα μέλη της εύχονται στον Νάσο Παπαδόπουλο της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και ολική αποκατάσταση ώστε σύντομα να είναι και πάλι στα γήπεδα.
Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος τραυματισμός αθλητή γιατί ο πόνος και η θλίψη αμαυρώνουν την χαρά του αθλητισμού!

Τέλος ήταν πολύ ευγενική αλλά ταυτόχρονα και απολύτως λογική η κίνηση του ΑΟ Μεσσούνης να αποστείλει στον παίκτη της Ελπίδας Σαπών μια ανθοδέσμη και μια ευχητήρια κάρτα, ενώ είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο.

Share it