Search

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και η βαθμολογία!

Το γκολ του Γκιντίδη λίγο πριν την εκπνοή, ήταν αυτό που απέτρεψε τους συλλόγους της Θράκης απ’  το να μην πάρουν ούτε έναν βαθμό απ’  τα κυριακάτικα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ο στόπερ της ΑΕ Διδυμοτείχου με τέρμα λίγο πριν την εκπνοή, χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, έναν βαθμό που δικαιούνταν οι πράσινοι απόλυτα βάσει εικόνας στον αγωνιστικό χώρο. Για να ακριβολογούμε, αν μία ομάδα μάλιστα θα έπρεπε να φύγει με το τρίποντο απ’ τον κάκιστο -λόγω βροχόπτωσης-  αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Διδυμοτείχου, θα έπρεπε να είναι η ΑΕΔ. Το Διδυμότειχο που με νίκη θα βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, είδε τον Ξηροπόταμο να προηγείται κόντρα στη ροή του ματς με τον Μπερούκα ακριβώς με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, αλλά δεν παρέδωσε τα όπλα και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης απ’ τον Γκιντίδη που πέρασε ως αλλαγή.

Στην Κομοτηνή η Δόξα Προσκυνητών, περιόρισε για σημαντικό διάστημα τα ατού της Ελπίδας Σκουτάρεως και είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί, όπως όμως είχαν καλές στιγμές και οι φιλοξενούμενοι. Εν τέλει η Ελπίδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Παπαβασιλείου, ο οποίος είχε προειδοποιήσει και νωρίτερα και “κλείδωσε’  το τρίποντο με τον Ζυγκερίδη.

Το έργο της Δόξας Ν. ΣΙδηροχωρίου ήταν εκ προοιμίου δύσκολο και δυστυχώς η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς δεν μπόρεσε να διαψεύσει τα προγνωστικά που την ήθελαν να φεύγει χωρίς βαθμό απ’ τη Χρυσούπολη. Ο Νέστος με τέρματα των Κρολ (2) και Κοβάτση, πήρε τη νίκη, αλλά όχι τόσο εύκολα όπως δείχνει το τελικό σκορ, με τα 2 απ’ τα 3 τέρματα των γηπεδούχων να μπαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αποτελέσματα:

Άρης ΑβάτουΟρφέας Ξάνθης 1-0 (78′ Γεωργιάδης) (Σάββατο)

Αετός Ορφανού-Καβάλα 1-0 (39′ Δούμπλατζης)

Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0 (25′ Γαϊδαρτζής)

Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-0 (26′-80′ Κρολ, 77′ Κοβάτσης)

ΑΕ Διδυμότειχου-Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-1 (90′ Γκιντίδης / 59′ Μπερούκας)

Δόξα Προσκυνητών-Ελπίς Σκουτάρεως 0-2 (78′ Παπαβασιλείου, 90+’ Ζυγκερίδης)

 

Βαθμολογία: 

1. Απόλλων Παραλιμνίου 14

2. ΑΟ Καβάλα 13

3. Νέστος Χρυσούπολης 13

4. ΑΕ Διδυμοτείχου 12

5. Άρης Αβάτου 12

6. Ελπίδα Σκουτάρεως 12

7. Αετός Ορφανού 9

8. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 8

9. Ορφέας Ξάνθης 8

10. Δόξα Προσκυνητών 5

11. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 5

12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2

 

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it