Search

Στο φινάλε χάθηκε η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη!

Έσωσε την ΑΕΚ ο Λιβάγια! Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη έφτασε μια… ανάσα από νέα νίκη σε ντέρμπι στη Λεωφόρο, όμως ο Κροάτης με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων 90+5’ είχε άλλη γνώμη, 1-1.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Μολέδο. Η Ένωση πίεσε, όμως με εξαίρεση μια φάση του Γαλανόπουλου δεν είχε ευκαιρίες και οι πράσινοι πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Καλύτερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο αφού οι κιτρινόμαυροι ρίσκαραν και το Τριφύλλι έβρισκε περισσότερους χώρους στην κόντρα. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός χάλασε, λόγω των συνεχών εντάσεων μεταξύ των παικτών κάτι που βέβαια έδειχνε να βολεύει τους γηπεδούχους. Ενώ απέμεναν δευτερόλεπτα για τη λήξη, ο Αϊντάρεβιτς «ξεκλείδωσε» με υπέροχη μπαλιά την άμυνα του Παναθηναϊκού και ο Λιβάγια με σουτ, το οποίο κόντραρε κι άλλαξε πορεία, νίκησε τον Βλαχοδήμο (90+5’) σώζοντας την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο (37’ Κουτρουμπής), Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ (67’ Άλτμαν), Μολίνς (90+2’ Ρέις)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης (71’ Γιακουμάκης), Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (65’ Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (54’ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια

Πηγή: sport-fm.gr

 

Share it