Search

Σοκαριστικός τραυματισμός στο Μεσσούνη-Ελπίδα Σαπών! Δεύτερη απώλεια μετά από αυτή του Αμέτ Ερκάν για την Ελπίδα!

Μπορεί η Ελπίδα Σαπών να έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μεσσούνης, ωστόσο το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά την φάση του 53ου λεπτού.

Ο Νάσος Παπαδόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά και δέχθηκε ένα πολύ δυνατό, επικίνδυνο και άτσαλο μαρκάρισμα από τον Σκαμνό της Μεσσούνης. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των φιλοξενούμενων έμεινε στο έδαφος σφαδάζοντας, ενώ η εικόνα του τραυματισμού από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν πολύ σκληρή. Παίκτες,παράγοντες και φίλαθλοι πάγωσαν με το συμβάν, ενώ μερικοί παίκτες των Σαπών λύγισαν με την άσχημη εικόνα που αντίκρισαν τον συμπαίκτη τους.

Υπήρξε διακοπή είκοσι λεπτών στον αγώνα μέχρι την ώρα άφιξης του ΕΚΑΒ, με τον ποδοσφαιριστή να διακομίζεται στο Νοσοκομείο. Η διάγνωση ήταν αναμενόμενη, αφού ο Παπαδόπουλος έχει υποστεί κάταγμα κνήμης. Οι “λύσεις” που προτάθηκαν είναι είτε η τοποθέτηση νάρθηκα, με τον χρόνο αποκατάστασης ωστόσο να είναι μεγάλος, ή χειρουργική επέμβαση, με το δεύτερο σενάριο, αν αναλογιστούμε τόσο την εικόνα του τραυματία, όσο και τα λεγόμενα όσων βρισκόταν τριγύρω του και άκουσαν μερικά από τα λεγόμενα του γιατρού αγώνα, να φαντάζει ως το πιο πιθανό.

Αντιαθλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενέργεια του ποδοσφαιριστή της Μεσσούνης, με τους ιθύνοντες της ομάδας του πάντως να υποστηρίζουν πως η ενέργειά του δεν ήταν εσκεμμένη. Ο ρέφερι της συνάντησης κύριος Παπαγεωργίου έδειξε την κόκκινη κάρτα, που ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει. Από την άλλη οι άνθρωποι της Ελπίδας Σαπών, “βράζουν” τόσο για το μαρκάρισμα του παίκτη της Μεσσούνης, όσο και για την διαιτησία του αγώνα και αναμένουν την αντίδραση και την στάση που θα τηρήσουν τόσο η ομάδα της Μεσσούνης, όσο και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης.

Το μόνο και ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ευχηθούμε στον Νάσο Παπαδόπουλο περαστικά και ταχεία ανάρρωση!

Share it