Search

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε απο…αέρος η Δόξα Σιδηροχωρίου στην Χρυσούπολη!

Παρότι ήταν το αουτσάιντερ απο την αρχή του αγώνα η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια κόντρα στο Νέστο στην Χρυσούπολη, μην καταφέρνοντας ωστόσο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0.

Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς προσπαθούσε να κρατήσει μακριά απο την περιοχή της το Νέστο και παρά το οριζόντιο δοκάρι στην βολίδα του ξανθιώτη Τόλη Τσανακτσόγλου το κατάφερνε, τουλάχιστον μέχρι το 26′ όταν και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την δύναμη τους στο ψηλό παιχνίδι με τον Πολωνό φορ, Κρολ, με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Μπαντάνη να ανοίγει το σκορ. Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ανυφαντάκη όμως να μην βρίσκει στόχο απο κοντά.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο χωρίς να ανοιχτεί τελείως και να δώσει χώρους στην αντίπαλη ομάδα, καταφέρνοντας να πάρει μέτρα χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Αθανασίου. Στο 77′ οι γηπεδούχοι με τον Κοβάτση “καθάρισαν” το ματς ενώ στο 80′ ο Κρολ με νέα κεφαλιά αυτή την φορά απο την σέντρα του Τσανακτσόγλου διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που φέρνει το Νέστο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Καβάλα και μόλις έναν κάτω απο τον πρωτοπόρο Απόλλων Παραλιμνίου, εν αντιθέσει με το Σιδηροχώρι που παρέμεινε στους δύο βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς (83` Παυλακάκης), Λαδάκης (52` Φαμπιόλ), Τσανακτσόγλου (87` Κλοκίδης), Τσάκωνας, Κρολ, Παπαδόπουλος (72` Μαϊδανός), Κοβάτσης.

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Χατζήπαππας, Παρασκευόπουλος, Λέφης, Μίλερ, Γαϊδάς (82` Πανουργιάς), Κούτρας,  Ανυφαντάκης, Μαυράκης (82` Τσορτανίδης), Κρασσώνης (77` Μουρατίδης), Σαμαράς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Share it