Search

Μία ανάσα από μεγάλη ανατροπή η Νίκη που πήρε τελικά έναν πολύτιμο βαθμό

Σε ένα ματς που από την κόλαση πήγε στον παράδεισο, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μία επική ανατροπή, η Νίκη Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε με 3-2 στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης από τη Νέα Γενεά, αποσπώντας όμως έναν πολύτιμο βαθμό. 

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη βρέθηκαν με αρκετούς πόντους πίσω στο 1ο σετ, αλλά κατάφεραν να μειώσουν και παρά λίγο να το κατακτήσουν, με τη Νέα Γενεά να το παίρνει τελικά με 27-25. Στο 2ο η ομάδα του Ασβεστοχωρίου ήταν καλύτερη και έκανε το 2-0 με 25-22. Σε αυτό το σημείο ο κ. Ανδρεάδης πέρασε την Χατζηνικολάου ως  διαγώνιο, κίνηση που του βγήκε και βοήθησε την ομάδα του να μειώσει σε 2-1. Στο 4ο σετ η μαχητικότητα της εβρίτικης ομάδας ήταν και πάλι αξιοσημείωτη και το ματς οδηγήθηκε σε τάι μπρέικ. Εκεί η Νίκη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, καθώς πρώτα η Παρισάκη και εν συνεχεία η Χατζηνικολάου δέχτηκαν ατομικά μπλοκ, γεγονός που ήταν ένα «χτύπημα» και στην ψυχολογία με αποτέλεσμα να χάσει το σετ με το «βαρύ» 15-2.

Παρ’ όλα αυτά, όπως τόνισε στο SportsAddict μετά τον αγώνα ο κόουτς της θρακιώτικης ομάδας, είναι πολύ ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια, όσο και από τον βαθμό που απέσπασαν οι παίκτριες του, βαθμός που όπως είπε μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.

Πλέον η Νίκη στρέφει την προσοχή της στον επόμενο αγώνα που είναι εντός έδρας απέναντι στο Ναύαρχο Βότση, ομάδα με την οποία ισοβαθμεί στην 3η θέση του ομίλου.

Τα σετ: 27-25, 25-22, 21-25, 23-25, 15-2

Σύνθεση Νίκης (Ανδρεάδης): Σιούγγαρη, Νικολαΐδου, Χατζηνικολάου, Καρακύκλα, Καράμπαλη, Παρισάκη, λ- Κεκιτζόγλου (Παπάζογλου, Καλογεροπούλου, Δημητροπούλου).

Share it