Search

Αδικείται η Δόξα Προσκυνητών από το τελικό αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του ματς! Χρυσή αλλαγή ο Ζιγκερίδης!

Χάρη στην χρυσή αλλαγή του Ζιγκερίδη που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο τελευταίο τέταρτο, η Ελπίδα Σκουτάρεως έφυγε με το διπλό από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, επικρατώντας με 0-2 της Δόξας Προσκυνητών!

Σε ένα ματς που ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιη για όλους, Δόξα Προσκυνητών και Ελπίδα Σκουτάρεως είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες, ισόποση κατοχή μπάλας, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν τις ουσιαστικές φάσεις, αφού πέραν των δύο τερμάτων που πέτυχαν είχαν και ένα δοκάρι. Ο αγώνας δεν άρχισε ιδανικά για την Δόξα, αφού πραγματοποίησε μόλις στο 17′ την πρώτη της αλλαγή, που ήταν αναγκαστική, λόγω του τραυματισμού του Σιδηρόπουλου.

Συγκεκριμένα σε μια διεκδίκηση σχεδόν στον χώρο του κέντρου ο αμυντικός των Προσκυνητών δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό του φρύδι, με αποτέλεσμα να αιμορραγίσει. Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, όμως δεν μπορούσε να συνεχίσει, ενώ στην συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο όπου του έγιναν έξι ράμματα. Στο πρώτο μέρος οι δύο μονομάχοι είχαν από μια κλασσική ευκαιρία, στο δεύτερο μέρος η Δόξα ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η Ελπίδα ήταν αυτή που το πέτυχε στο 74′ και κλείδωσε την νίκη στο 88′.

Μόλις στο 2′ καταγράφηκε η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα με το σουτ του Παπαβασιλείου που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 7’από το κόρνερ του Τρίχα η κεφαλιά του Δραγανίδη δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μουσικάκη στο 16′. Στο 22ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, όμως η βολίδα του Παπαβασιλείου “έσπασε” το οριζόντιο δοκάρι. Στο 42′ το σουτ του Ζήνωνος από πλευράς Δόξας έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 45+1′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρίχα, οι αμυντικοί της Ελπίδας δεν απομάκρυναν, ο Βάσκος έκανε την προβολή, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και τελικά απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Καστανιώτη.

Στο 61′ από μια πολύ επικίνδυνη σέντρα του Μόσχου, ο Κωφοκότσιος στην προσπάθειά του να απομακρύνει με τακουνάκι, παραλίγο να πετύχαινε αυτογκόλ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ. Στο 74′ άνοιξε το σκορ, όταν μετά την σέντρα του Γεωργιάδη από τα δεξιά, ο Ζιγκερίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 86′ το σουτ του Γαβριήλ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 88′ οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την νίκη, με το δεύτερο τέρμα του Ζιγκερίδη που ξέφυγε από τους αμυντικούς και σούταρε για το 0-2. Στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνα, στο 90+1′, ο Καστανιώτης με σπουδαία διπλή επέμβαση αρνήθηκε το γκολ τόσο στο σουτ του Ιωαννίδη, όσο και στην νέα προσπάθεια του Τρίχα, με το 0-2 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος που είχε για βοηθούς τους Ραβικάλη και Οικονομίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος (17′ Πατούλιας), Γιολδάσης, Τρίχας, Ζήνωνος (58′ Βελή Χακάν Μεμέτ), Δραγανίδης (76′ Γαβριήλ), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

Ελπίς Σκουτάρεως: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Κασμερίδης, Μουσικάκης (90′ Πασχαλούδης), Στεφανίδης Δ. (75′ Ζιγκερίδης), Νικολίτσας, Γεράκης (62′ Κεχαγιάς), Καπετάνος (62′ Στεφανίδης Ν.), Παπαβασιλείου.

 

Share it