Search

Αήττητη για τρίτο σερί ματς η ΑΕΔ, 1-1 με Ξηροπόταμο

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι ΑΕ Διδυμοτείχου και Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου αναδείχθηκαν ισσόπαλοι με 1-1 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης στο Διδυμότειχο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Μοιρασμένο σχετικά το παιχνίδι, με το Διδυμότειχο να έχει την κατοχή αλλά τον Ξηροπόταμο να είναι αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί μετά από σουτ του Μπερούκα στο 20ο λεπτό του δεύτερου μέρους.

Μετά την ψυχρολουσία οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τον Εμρέ και κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με το Γκιντίδη που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, 5 λεπτά πριν το φινάλε.

Με αυτό το ματς η ΑΕΔ φτάνει τα τρία συνεχόμενα χωρίς ήττα μετά την ισοπαλία με τον Ορφέα Ξάνθης και τη νίκη επί της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Α., Θάνος, Καζάλας, Κουρδάκης, Χρίστεφ (75′ Γκιντίδης), Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν (46′ λ.τρ. Τζανετάκος), Πατιαλιάκας (65′ Νικολαΐδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς (60′ Κεσσίδης), Κονταξής, Γκαρακλίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς, Δημητριάδης (84′ Αμαραντίδης), Μπάμπουρας, Ποπίτσας, Κουμπρόγου (84′ Βραμέντζαλης), Μπερούκας (80′ (Καραγκιοζίδης).

 

Share it