Search

Όσα είπαν Κωνσταντινίδης και Βασιλειάδης στο SportsAddict για το Scouting Camp του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή!

Το πρώτο Scouting Camp του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ανήκει πλέον στο παρελθόν!

Πέραν των πρωταγωνιστών, που ήταν οι μικροί ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν για το ταλέντο τους και των μεγάλων μορφών του Ολυμπιακού που ήταν οι κριτές τους, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους διοργανωτές αυτού του γεγονότος που δεν είναι άλλοι από τους υπεύθυνους της ακαδημίας του Ολυμπιακού Κομοτηνής και του αθλητικού πολυχώρου Fairplay, που φιλοξένησε τη διοργάνωση.

Ο Φώτης Κωνσταντινίδης και ο Νίκος Βασιλειάδης μίλησαν στο SportsAddict για την σπουδαία αυτή διοργάνωση και είπαν:

Φώτης Κωνσταντινίδης: Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που είμαστε ένας από τους σταθμούς του φετινού Scouting Camp του Ολυμπιακού. Παραπάνω από 150 παιδιά από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Ορεστιάδα και φυσικά Κομοτηνή πήραν μέρος στο Camp που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις μας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν είναι γεννημένοι από το 2002 ως το 2005, ενώ υπήρχαν και περίπου δέκα, γεννηθέντες το 2006. Η παρούσα ήταν μια πρώτη αξιολόγηση των δυνατοτήτων τους, ενώ μέσω βίντεο αλλά και της παρουσίας αρκετών εξ αυτών στις μικτές ομάδες, θα αξιολογηθούν περαιτέρω και μερικοί θα κληθούν για επιπλέον δοκιμές στου Ρέντη. Εκ μέρους του Ολυμπιακού Κομοτηνής θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, που στηρίζει έμπρακτα την ακαδημία μας και έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αξιολογηθούν από διακεκριμένους ανθρώπους του χώρου.

Νίκος Βασιλειάδης: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα παιδιά που αγωνίστηκαν, τους γονείς έδωσαν το παρόν και φυσικά τον Ολυμπιακό που για πρώτη φορά διενήργησε Scouting Camp στην Κομοτηνή. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις μας, σκοπός μας είναι η τελειοποίηση του χώρου. Πέραν των αιθουσών και των γηπέδων που υπάρχουν ήδη, μεταξύ των οποίων και το περίφημο γήπεδο-μπαλόνι, αλλά και το γήπεδο 8χ8 που έχει πιστοποίηση από την FIFA, στα πλάνα μας είναι η δημιουργία ακόμη δύο γηπέδων 5χ5 με φυσικό χλοοτάπητα, που θα καταστήσουν ακόμη περισσότερο το Fairplay ως ένα από τα πιο φιλόξενα και σύγχρονα αθλητικά κέντρα της περιοχής.

Share it