Search

Χωρίς τέσσερις αλλά με Ταχτσίδη και Χαριτίδη στο ξανθιώτικο ντέρμπι ο Άρης Αβάτου!

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στην έδρα του ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σπουδαίο ξανθιώτικο ντέρμπι του Σαββάτου(15:00 LIVE Sportsaddict) στο γήπεδο της Φελώνης, ο Άρης Αβάτου.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τουργαίδη και Κελεσιάδη που μπήκαν φαντάροι, του τιμωρημένου Παύλου Ευθυμιάδη αλλά και του τραυματία Καλαϊτζίδη, ενώ στα πλάνα του για το ματς βρίσκονται ο Μιχάλης Ταχτσίδης που επιστρέφει απο τιμωρία αλλά και ο Αντώνης Χαριτίδης με την συμμετοχή τους πάντως να κρίνεται την  τελευταία στιγμή μια και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Στον Άρη Αβάτου παρά τις αρκετές απουσίες υπάρχει αισιοδοξία πως οι πρωταθλητές Ξάνθης θα καταφέρουν να διευρύνουν το  αήττητο σερί τους στα 6 παιχνίδι, σημειώνοντας παράλληλα ακόμη μια νίκη, ευελπιστώντας πως σε αυτό θα τους βοηθήσει και ο αρκετός κόσμος που αναμένεται να δώσει το παρών στο γήπεδο..

Για το παιχνίδι με τον Ορφέα ο προπονητής του Αβάτου πήρε και τους 21 παίκτες που έχει διαθέσιμους για να τους έχει όλους σε εγρήγορση, με την 18αδα να ανακοινώνεται λίγο πριν την σέντρα. Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι: Αμουτζάκης, Εμίνογλου, Βαρελάς, Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης, Κούτρας,  Κουτίνης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Βαφειάδης, Ταχτσίδης, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Γεωργιάδης, Χαριτίδης, Τιφτίκης, Μελισσόπουλος, Γκέκας, Βασιλειάδης Γ., Μπαργκάν και Κοτόπουλος

Share it