Search

Χωρίς Μαυρόπουλο και Αθανασίου αλλά με καλή ψυχολογία στο ξανθιώτικο ντέρμπι ο Ορφέας Ξάνθης!

Με δύο προβλήματα θα παραταχθεί στο ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ο Ορφέας Ξάνθης, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να μην υπολογίζει για το σαββατιάτικο ματς στην Φελώνη(15:00 LIVE Sportsaddict) τους τραυματίες Μαυρόπουλο και Αθανασίου.

Ο Λάζαρος Μαυρόπουλος θυμίζουμε έκανε εγχείριση στο μάτι και έτσι μετά το παιχνίδι με τον Ξηροπόταμο χάνει και αυτό με τον Άρη Αβάτου, ενώ εκτός είναι και ο Θεόδωρος Αθανασίου που υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο με την θέση του να παίρνει στην αποστολή ο νεαρός τερματοφύλακας Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Απο εκεί και πέρα η ομάδα του Ορφέα που προέρχεται απο τη νίκη επί του Ξηροπόταμου δεν έχει άλλα προβλήματα, με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας να περιμένουν το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της Ξάνθης στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα στον σύλλογο.

Την 18μελή αποστολή του Ορφέα Ξάνθης αποτελούν οι: Ρούφος, Τσιλιγγίρης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Καρκατζάνης, Μαλαδένης, Μακράκης, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Ζιγκολάρι, Καραγκιόζης Β., Χατζηπαππάς, Καραγκιόζης Γ., Χαλίλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Μουμίνογλου, Χίντ Ιμέρ και Λαζαρίδης.

Share it