Search

Στοίχημα: Νίκη για Άτλας

Επιτέλους… γεμάτο κουπόνι, μετά από αρκετές ημέρες το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα “πλούσιο” και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο, αλλά και την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Άτλας

Ξεκινάμε από το πλέον “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο προκύπτει από τον αγώνα Άτλας – Πατσούκα, για το πρωτάθλημα του Μεξικού. Το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση είναι μονόπλευρο, καθώς οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ, ενώ, από την άλλη πλευρά, η Πατσούκα είναι αδιάφορη και έχει την προσοχή της κατά κύριο λόγο στον ημιτελικό του Κυπέλλου που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με την Ατλάντε και αναμένεται να παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς. Το κίνητρο της Άτλας μας οδηγεί στη στήριξή της, θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.85.

Δεν χάνει η Φορτούνα Σιτάρντ

Συνεχίζουμε με Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Καμπούρ – Φορτούνα Σιτάρντ. Συνεχίζει να μην μπορεί να βρει τον καλό της εαυτό η Καμπούρ, έχει συμπληρώσει επτά ματς μακριά από τις νίκες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω στην κατάταξη. Στον αντίποδα, η Φορτούνα την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στο “δρόμο” των επιτυχιών, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Ος. Είναι καλύτερη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων (3η η Φορτούνα Σιτάρντ, 17η η Καμπούρ) και το Χ2 σε απόδοση 1.88 έχει μεγάλη στοιχηματική αξία.

Ντάρμσταντ με κάλυψη

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας και τον αγώνα Ντάρμσταντ – Σαντχάουζεν. Επτά ματς μακριά από τις νίκες έχει συμπληρώσει η Ντάρμσταντ, η οποία σε αυτό των αριθμό αγώνων μετρά τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας, ωστόσο “συμπαθητικό” εντός έδρας ρεκόρ (3-2-2). Η Σαντχάουζεν, από την άλλη πλευρά, αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-5), ενώ χάνει σημαντική από τη δύναμή της όταν απομακρύνεται από τη “βάση” της, μετρώντας μόλις ένα “τρίποντο” στις έξι φετινές “εξόδους” της για το πρωτάθλημα (1-2-3). Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας τον 1 DNB σε απόδοση 1.81 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Under στο Μιλάνο

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο – Μπάμπεργκ. Αν η Αρμάνι θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη οκτάδα, “οφείλει” να κερδίσει στο σημερινό παιχνίδι, καθώς υποδέχεται μία ομάδα με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους. Οι Ιταλοί κατόρθωσαν να κάνουν την ανατροπή στο ματς με τη Βαλένθια μέσω της άμυνάς τους, περιορίζοντας τους αντιπάλους τους σε 12 πόντους σε διάστημα 15 λεπτών. Κάτι παρόμοιο συνέβη με την Μπάμπεργκ και στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τους 38 πόντους που δέχθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια “επέτρεψε” μόλις 43 σε τρεις περιόδους. Αξίζει να ασχοληθούμε με το Under 157.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it