Search

Απο Ξάνθη, Καβάλα και Ροδόπη οι διαιτητές στα παιχνίδια των Κ20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης!

Τρεις εντός έδρας αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων των ηλικιακών πρωταθλημάτων της Super League το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, οι ξανθιώτικες ομάδες θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη θα υποδεχθεί την ομάδα Νέων του Πανιωνίου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 6η θέση με 16 βαθμούς μετά από 9 παιχνίδια, ενώ η αντίστοιχη των «κυανέρυθρων» έχει 17. Διαιτητής της αναμέτρησης που έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 η ώρα του Σαββάτου, ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Καραγιάννη και Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης.

Η Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή που είναι πρωτοπόρος στον Β’ Ομιλο με 16 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, υποδέχεται στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται στην 5η θέση με 9 βαθμούς σε 7 αγώνες. Διαιτητής της αναμέτρησης που έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 η ώρα του Σαββάτου, ορίστηκε ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 10η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος, φιλοξενεί την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 10:30. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 7 βαθμούς μετά από 4 αγώνες, ενώ ο αντίπαλος τους το Σάββατο είναι στην 3η θέση με 4 βαθμούς μετά από ισάριθμους αγώνες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Ψωμόπουλος  με βοηθούς τους  Καρασαββαΐδης και Κουκούμης της ΕΠΣ Καβάλας.

Share it