Search

Ο Μαυρόπουλος κρίνει πιθανές αλλαγές στην σύνθεση του Ορφέα Ξάνθης ενόψει του ξανθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής!

Εν αναμονή της κατάστασης που θα βρίσκεται ο μέσος της ομάδας Λάζαρος Μαυρόπουλος, είναι στον Ορφέα που συνεχίζουν χωρίς σημαντικά προβλήματα την προετοιμασία τους για το ξανθιώτικο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Άρη Αβάτου στην Φελώνη(15:00 LIVE Sportsaddict).

Ο Μπάμπης Χατζημεστής βλέπει με ικανοποιήση τους ποδοσφαιριστές τους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ξηροποτάμου, με τον μοναδικό προβληματισμό στον σύλλογο της Ξάνθης να είναι αν θα είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί ο Λάζαρος Μαυρόπουλος. Ενώ δεδομένα εκτός θα είναι ο Θεόδωρος Αθανασίου που υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο.

Θυμίζουμε πως ο Μαυρόπουλος υπεβλήθη σε εγχείριση στο μάτι και έχασε το ματς με τον Ξηροπόταμο, με την κατάσταση του να κρίνεται μέχρι και την τελευταία στιγμή, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος. Ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Ξάνθης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Καμαράκη καταστρώνουν τα πλάνα τους με διαφορετικούς σχηματισμούς και επιλογές είτε είναι παρών ο Μαυρόπουλος είτε όχι.

Στον Ορφέα ψάχνουν ένα μεγάλο διπλό που θα τονώσει τόσο την βαθμολογική κατάσταση της ομάδας όσο την ψυχολογία των παικτών, που στο δεύτερο μέρος με τον Ξηροπόταμο έδειξαν σημάδια του εξαιρετικού περσινού Ορφέα και αυτό  γεμίζει προσδοκία τους ιθύνοντες της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ορφέα θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Share it