Search

Ο απολογισμός της 7ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 34 γκολ, 2 ισοπαλίες, 3 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Ο ΑΠΣ Πανθρακικός εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Κοπτερού, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ Ασώματοι και Ηρακλής Σαπών έμειναν κοντά στις πρώτες θέσεις μετά τις νίκες που πέτυχαν. Μίσχος και Αρχοντικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι, όπως επίσης και η ΠΑΕ Ποντίων με τον Πόντο, ενώ ευρείες νίκες επί των αντιπάλων τους πέτυχαν Αγιοχώρι και Φιλία Κομοτηνής.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Πόντος Κομοτηνής 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν στο “Ποντιακό” ντέρμπυ ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου και Πόντος Κομοτηνής. Σε ένα ματς που ξεκίνησε κανονικά, αφού η ΠΑΕ Ποντίων αφενός αγωνίστηκε με την μαύρη εμφάνιση και αφετέρου δεν αποσύρθηκε από την διοργάνωση, το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 15′ με το τέρμα του Τσαταλμπασίδη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και με δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, από τους Κοτανίδη και Παπαδόπουλο, πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 1-2. Το τελικό 2-2 σημείωσε και πάλι ο Τσαταλμπασίδης στο 50ο λεπτό του αγώνα.

Φιλία Κομοτηνής-Ελπίδες Κομοτηνής 7-1

Νικηφόρα συνέχισε η Φιλία που επικράτησε πολύ εύκολα με 7-1 των Ελπίδων Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι που είχαν σε όλο τον αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, νίκησαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους με τέρματα που σημείωσαν οι Κιοτσούκ Χουσεΐν (2), Αδέμ Αχμέτ (2), Γιουσούφ Ριντβάν, Οσμάν Μουσταφά και Απτουραΐμ Αλή.

Αετός Μίσχου-Ατσάλι Αρχοντικών 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Αετός Μίσχου και Ατσάλι Αρχοντικών σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος πήραν το προβάδισμα με το τέρμα του Μουσταφά Μουσταφά, το οποίο και κράτησαν μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ο Μίσχος όμως ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να φτάσει στο τελικό 1-1 με το γκολ του Μουσταφά Ισμαήλ.

Ηρακλής Σαπών-Νέα Δόξα Υφαντών 3-0

Στο δεύτερο ματς της αγωνιστικής με έντονο Ποντιακό άρωμα ο Ηρακλής Σαπών που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας επικράτησε με 3-0 της Δόξας Υφαντών. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Νικηφορίδη, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Γιακειμίδης έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ σημείωσε ο Αδλανίδης.

ΑΣ Αγιοχωρίου-ΑΕ Κομοτηνής 6-1

Μια εύκολη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, πέτυχε το Αγιοχώρι που επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά το 6-1 επί της ΑΕ Κομοτηνής. Οι φιλοξενούμνεοι αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν επίσης τον βασικό τους τερματοφύλακα, Παναγιώτη Στεφάνογλου, να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και να μένει τελικά στον πάγκο.

ΑΟ Φαναρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-2

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Πανθρακικός απέδρασε με το διπλό από την έδρα του Φαναρίου, που είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε o Γρηγοριάδης, με οτν Αθανάσαρο να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι σε 1-1. Το τελικό 1-2 σημείωσε, από την άσπρη βούλα, ο Γιάζος.

ΑΟ Μύστακας-Ένωση Ασωμάτων 2-5

Μια σημαντική νίκη στην δύσκολη έδρα του Μύστακα κατέκτησε η Ένωση Ασωμάτων που επικράτησε της ομόνυμης ομάδας με 2-5. Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 χάρη στα δύο τέρματα του Μεχμέτ Οζτζιάν, αμφότερα με εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Καφετζί Μεχμέτ και αργότερα σε 2-3 με τα τέρματα του Καφετζί Μεχμέτ ενώ το τελικό 2-5 σημείωσαν οι Μεχμέτ Παλτζί και Οζτζιάν Μεχμέτ.

Share it