Search

Διπλασίασαν τις νίκες τους τα κορίτσια του Ερμογένη Ξάνθης που πέρασαν νικηφόρα απο την Δράμα!

Νικηφόρα συνέχισαν και στην Δράμα οι παίκτριες του Ερμογένη Ξάνθης που επικράτησαν  με 3-1 της τοπικής Γαία, επιβεβαιώνοντας πως φέτος η ομάδα της Ξάνθης είναι ικανή για εξαιρετικά πράγματα.

Η ομάδα της Ξάνθης που μετά τη νίκη επί του Αμυγδαλεώνα στο ΔΑΚ είχε ακόμη μια πολύ καλή παρουσία και στην Δράμα, καταφέρνοντας να μπει πολύ δυνατά στο ματς και να πάρει τα πρώτα δύο σετ, ενώ ακόμη και όταν έχασε το τρίτο η ομάδα του Παναγιώτη Τσότρα έβγαλε αντίδραση με τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας να κερδίζουν με 25-23 το τέταρτο και να φτάνουν σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Αυτή την αγωνιστική ακολουθεί ρεπό για την ομάδα του Ερμογένη που αμέσως μετά έχει τα δύο πολύ κομβικά παιχνίδια για την μάχη της πρόκρισης στα τελικά, έχοντας εντός έδρας την Άρτεμις Σερρών και στην Δράμα τον ΓΣ για το φινάλε του πρώτου γύρου.

Τα σετ: 24-26, 17-25, 25-21, 23-25(1-3)

Για την ομάδα του Ερμογένη ο Παναγιώτης Τσότρας χρησιμοποίησε της: Χιόνη, Μακρή Λ., Μακρή Αθ., Σαββάογλου, Ελευθεριάδου, Μπόσνακ, Ρεκάρη, Κοντοπούλου(λ), Κωφίδου, Γκαϊτατζή, Παπαδοπούλου, Κοτζιά, Μολλά

Share it