Search

Στην έδρα της πάει καλά η Θαλασσιά που κέρδισε την Κεντητή σε εκπληκτικό ματς με 7 γκολ!(+pics)

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην έδρα της έδωσε η ομάδα της Αναγέννησης που επικράτησε στο γήπεδο της Θαλασσιάς της Κεντητής με 5-2.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά συναρπαστικό, και σε αυτό βοήθησε και η πολύ καλή ειδικά μεσοεπιθετικά ομάδα της Κεντητής που σκοράρει με άνεση και δημιουργεί πολλές φάσεις στα παιχνίδια της, με την διακύμανση του σκορ να προσφέρει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο  για το γειτονικό ντέρμπι του Νομού Τοπείρου.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη μπήκε αποφασισμένη να επανέλθει στις νίκες μετά την βαριά ήττα στο Μαγικό, και μόλις στο 5′ πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρις σε τέρμα του Στέλιου Κοτζάκελη. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ωστόσο ήταν εντυπωσιακή και με τέρματα των Χασάν Μιλαχήμ στο 10′ και στο Αμέτ Αχμέτογλου έκαναν την πλήρη ανατροπή για το 1-2. Παρά το σοκ της ανατροπής οι γηπεδούχοι πίεσαν δημιούργησαν αρκετές στιγμές και τελικά στο 40′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σταύρο Βασιλειάδη, και μάλιστα δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκαναν την πλήρη ανατροπή με τέρμα του Παύλου Δάγκα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς μην δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Κεντητής να πιστέψει πως μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο την Θαλασσιά. Στο 47′ ο Στέλιος Κοτζάκελης σκόραρε για το 4-2 και στο 57′ ο Σταύρος Βασιλειάδης διαμόρφωσε το τελικό 5-2, πετυχαίνοντας αμφότεροι το δεύτερο προσωπικό τους τέρμα στην αναμέτρηση.

Με αυτή τη νίκη η Αναγέννηση φτάνει τους 10 βαθμούς, ενώ η Κεντητή παρέμεινε στους 2, με την ομάδα Νιχάτ Ογλού πάντως να δείχνει για ακόμη ένα ματς πολύ καλό πρόσωπο στο γήπεδο.

Πλέον στην ομάδα της Θαλασσιάς έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν παίρνοντας ένα εύκολο τρίποντο καθώς ακολουθεί το ματς με το Κουτσό που ως γνωστόν έχει αποσυρθεί, και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί ακόμη καλύτερα για το παιχνίδι με το Νέστο στον Κύρνο. Απο την άλλη η ομάδα της Κεντητής στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Ηρακλή Ζυγού στο γήπεδο της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Μιχάλη Ιωαννίδη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Δ. Καρύδης): Ηλιάσκος, Πεντεζίδης(80′ Μπίκος), Καπράνης, Δελητζόγλου, Κουτσομιχάλης(85′ Ισάογλου), Κωτίδης(80′ Κοτζακελίνης), Τουργαίδης, Δάγκας, Βασιλειάδης Στ.(71′ Νιαζίφογλου), Καζάκης, Κοτζάκελης

ΚΕΝΤΗΤΗ(Μ. Νιχάτ Ογλού): Σαλή Ογλου, Ραμαδάν Ουφούκ, Ιζέτογλου, Αλή Κιουτσούκ(46′ Μπαϊράμογλου), Ρασήτογλου(79′ Τεφίκογλου), Καραοσμάν, Αλατζά, Χιλμήογλου, Γιουσούφογλου, Αχμέτογλου, Τσάκαλος(40′ Αδέμ Ογλού, 72′ Σαδουλάογλου)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it