Search

Πέρασε με νίκη από τον Κυπρίνο και ανέβηκε στην 4η θέση η Σαγήνη

Την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στη Θύελλα Κυπρίνου πανηγύρισε την Κυριακή ο Ηρακλής Σαγήνης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, τρίποντο που τον ανέβασε στην 4η θέση του Βορείου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον Ακρίτα Ορμενίου.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 5′ κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Κυλιτσίδη. Ωστόσο, η απάντηση της Θύελλας ήταν άμεση, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Απόστολος Σιώπης έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Το τέρμα αυτό όμως δεν επηρέασε τους παίκτες του Παναγιώτη Κύρου που συνέχισαν να πιέζουν με αποτέλεσμα να φτάσουν σε δεύτερο γκολ, με τον Δομπάζη να βάζει και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 25′. Ο ίδιος παίκτης θα δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 38, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Κυπρίνος κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τον Τσελεμπή στο 65′, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Θύελλα βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς και ο Ηρακλής στην 4η με 9.

Συνθέσεις:

Θύελλα Κυπρίνου (Παναγιώτης Αραμπατζόγλου): Καλφόπουλος, Γκαγκαβουζίδης, Μποζατζίδης (46′ Δολαπτσής), Κοτζά, Σιώπης Απ., Αρχοντόγλου (70′ Καρατεπελής), Τσελεμπής, Βουλτσόπουλος, Μπακιρτζής (68′ Σιώπης Κ.), Σταματίου, Ραχωβίτης (80′ Ζουγρής).

Ηρακλής Σαγήνης (Παναγιώτης Κύρου): Πάστρας, Τζιαμπάζης (Πάτρης), Καλαμάτας, Σαββόπουλος Σ. (Σακελλαρίδης), Σιδέρης, Κυλιτσίδης, Τσακίρης, Κατσαντούρας, Δημισκίδης (Κασάπης), Ασημώνης, Δομπάζης, Χατζηαγοραστού (Σαββόπουλος Δ.).

Share it