Search

Photos: Νέα πειστική εμφάνιση από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που νίκησε εύκολα τον Ορφέα Στρύμης!

Αρκετά πιο εύκολα από όσο αναμένονταν επικράτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων του Ορφέα Στρύμης με 3-0, ισοβαθμώντας πλέον με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην 4η θέση με 11 βαθμούς.

Η ομάδα του κυρίου Γεμενετζή αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο και δίνοντας συνέχεια στην φοβερή εμφάνιση κόντρα στον Ίασμο, είχε την υπεροχή, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη ο Ορφέας Στρύμης του κυρίου Κυνηγόπουλου, δεν είχε καλή απόδοση, δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και μοιραία ηττήθηκε , ενώ παράλληλα μέτρησε και δύο τραυματισμούς, όχι ιδιαίτερα σοβαρούς, των Σβυντρίδη και Παπαθέου.

Ο Σπάρτακος απείλησε για πρώτη φορά στο 7′, όταν από το φάουλ του Θωμά, η κεφαλιά του Τζελέπη πέρασε άουτ, ενώ στο 10′ και πάλι από εκτέλεσε φάουλ του Θωμά, η μπάλα βρήκε στον Πολυχρονίδη, ο οποίος την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 19′ από την σέντρα του Ρόιδου το σουτ στην κίνηση του Θωμά πέρασε άουτ και στο 44′ το μακρινό σουτ του Κουτσουκανίδη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 49′ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της Στρύμης στον αγώνα το σουτ του Κουτουλάκη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδογιωργάκη, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Θωμά στο 54′. Στο 65′ ο Μητικάνης μπλόκαρε το συρτό σουτ του Γρίβα και στο 72′ η κεφαλιά του Χαρταλάμη μετά την σέντρα του Θωμά πέρασε άουτ. Ωστόσο στο 79′ ο Χαρταλάμης αποδείχθηκε πιο εύστοχος και εκμεταλλευόμενος την μεταβίβαση του Θωμά σούταρε από διαγώνια θέση για το 2-0. Στο 84ο λεπτό ο Τσαγκαλίδης έψαξε τους συμπαίκτες του στην επίθεση με μια κάθετη μπαλιά, ο Βοϊνιάδης δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον τερματοφύλακά του και έτσι η πίσω πάσα που επιχείρησε, κατέληξε στα δίχτυα, για το 3-0, με το δεύτερο αυτογκόλ του αγώνα. Στο 88′ το σουτ του Παρασκευόπουλου βρήκε στο δεξί δοκάρι και έφυγε άουτ, στο 90′ η εκτέλεση φάουλ του Καραγεωργίου, από πλευράς Στρύμης, κατέληξε κόρνερ μετά την επέμβαση του Παπαδογιωργάκη και τέλος στο 90+3′ ο Χαρταλάμης σούταρε άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κύριος Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους κυρίους Δανδανίδη και Κοτσαρίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης, Ρόιδος, Χασάν Μέριτς, Κουτσουκανίδης (79′ Αργυρόπουλος), Κογιός, Θωμάς, Τζελέπης (54′ Παρασκευόπουλος), Βασιλακάκης (41′ Αθανασιάδης), Γρίβας (65′ Αραμπάς), Χαρταλάμης.

Ορφέας Στρύμης: Μητικάνης, Σβυντρίδης, Βελαώρας, Καραγεωργίου, Βοϊνιάδης, Δάλκος, Πολυχρονίδης [61′ Παπαθέος (77′ Κωστάκης)], Γλαντζίνας (60′ Χαλβατζής), Μαυρόπουλος, Παππάς, Κουτουλάκης (82′ Χρηστίδης).

Share it