Search

Ασταμάτητη η Ασπίδα Ξάνθης που συνέχισε την προέλαση της με νίκη επί του Άρη Πετεινού κάνοντας το 6X6!

Δίχως…φρένα συνεχίζει η Ασπίδα Ξάνθης που κατάφερε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Άρη Πετεινού κερδίζοντας με 1-0, πετυχαίνοντας την 6η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, και απο πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα να χτίζει σημαντική διαφορά απο τους διώκτες της στην μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά μπήκε απο νωρίς δυνατά στο ματς  πίεσε τον Πετεινό όμως ο Ζαρζακόπουλος τόσο στην τριπλή μεγάλη επέμβαση όσο και σε δύο-τρεις ακόμη περιπτώσεις κρατούσε όρθιο τον Άρη στο ΔΑΚ. Όλα αυτά μέχρι το 41′ οπού μετά απο πίεση στο κέντρο η μπάλα βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πετεινού με τον Χάρη Κατσή να βγαίνει ταχύτατα απέναντι στον Ζαρζακόπουλο και με ψυχραιμία να τον νικά για το 1-0.

Η ομάδα της Ασπίδας έχοντας το προβάδισμα απο το πρώτο μέρος, στο δεύτερο έκανε διαχείριση του αγώνα  καταφέρνοντας να περιορίσει τις επιθετικές πρωτοβουλίες της ομάδας του Πετεινού, που έχοντας χάσει και απο νωρίς με σοβαρό χτύπημα στο μάτι τον αρχηγό της Βαγγέλη Κασάπογλου έμοιαζε να μην μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα της Ασπίδας. Ακόμη και όταν στο 83′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα και όταν το έκαναν ο Χατζηγεωργίου δήλωσε παρών.

Στο 83′ που σας αναφέραμε και παραπάνω είχαμε την  απευθείας αποβολή του Βασίλη Ζώτου, με το νεαρό μεσοεπιθετικό της Ασπίδας να βλέπει την κόκκινη κάρτα του Βαγγέλη Κιοτζένη για ένα σκληρό μαρκάρισμα

Πλέον η Ασπίδα έχοντας χτίσει σημαντική διαφορά απο τους διώκτες της, θέλει να διευρύνει ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί της έχοντας εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βιστωνίδα στο γήπεδο της Φελώνης. Απο την άλλη η ομάδα του Άρη Πετεινού που διατηρήθηκε παρά την ήττα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες έχοντας εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Δημήτρη Κηλικιώτη.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Ανδρ.(58′ Σάββογλου), Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κοντομιχάλης, Γελαδάρης(80′ Χαραλαμπίδης), Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος(75′ Ζώτος), Κατσής( 80′ Νικολούδης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Σερίφογλου, Ρέβης, Θεοδωρίδης, Κασάπογλου(27′ λ.τρ. Νεανίδης, 70′ Τσακιρούδης), Παναγιώτου, Αχμέτ Σουκρή(77′ Ελευθεριάδης), Πουτακίδης, Καντηλάφτη, Δασκαλάκης, Θώμογλου(84′ Μουχτάρης)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it