Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αγώνων της 6ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης. Όλα τα παιχνίδια έχουν σέντρα στις 15:00.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα οι: Νεκτάριος Αμποβιανίδης, Κώστας Νασούδης, Τάσος Πατσίδης.

Το Live συντονίζει ο: Βλαδίμηρος Αρζίδης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι διαιτητές:

ΔΑΚ Κομοτηνής: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού
Διαιτητές: Τσοπουλίδης, Χατζημωυσιάδης, Γκοντόλιας (ΕΠΣ Ξάνθης)

Δημοτικό Σιδηροκάστρου: Ελπίδα Σκουτάρεως – Α.Ε.Διδυμοτείχου
Διαιτητές: Τσαλουχίδης, Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς)

Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»: Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών
Διαιτητές: Χορόζογλου, Παστιάδης, Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)

Δημοτικό Ηράκλειας Σερρών: Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου
Διαιτητές: Παλιούρας, Μεταξιώτης, Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου
Διαιτητές: Κακουλίδης, Δανδανίδης, Γκιόσης (ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου
Διαιτητές: Ψωμόπουλος, Κουκούμης, Καρασαβαϊδης (ΕΠΣ Καβάλας)

Ώρα 14:15 Καλός ο καιρός αυτή την στιγμή στην Ξάνθη, αν και απο χθές υπήρξε έντονη βροχόπτωση, που έχει κάνει αρκετά βαρύ το γήπεδο, που ωστόσο χάρις την φροντίδα των γηπεδούχων είναι σε καλή κατάσταση

Ώρα 14:20 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες απο το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Τζαμπάζ Χακή, Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ, Μουμίνογλου

Στον πάγκο για τον Ορφέα είναι οι: Αθανασίου, Ζυγκολάρης, Καρκατζάνης, Λαζαρίδης, Πασχαλάκης, Χαλίλ Ιμπράμ και Χατζηπαππάς

ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Μπάμπουρας, Αμαραντίδης, Κουμπρόγλου, Δημητριάδης

Στον πάγκο  για τον Ξηροπόταμο είναι οι: Μπερούκας, Πετρόπουλος, Παπίτσας, Μπόσκος, Χριστοφορίδης, Μαυροβασίλης και Κυσσίδης

Ωρα 14:23 Έχουμε ενδεκάδες και απο το παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής μεταξύ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με τον Αετό Ορφανού

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Συνοδινός, Χατζήπαππα, Βλασταράς, Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Κόσιης, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Πανουργιάς, Κρασσώνης

Στον πάγκο για την Δόξα είναι οι: Τσορτανίδης, Παρασκευόπουλος, Παγώνης, Κορωνάκης, Κούτρας, Μουρατίδης, Αλεξακούδης

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Ράνος, Καπατζής, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Τζαμπέγια Ε., Δούμπλατζης, Δουμάνης, Αποστολίδης

Στον πάγκο για τον Αετό είναι οι: Τζαμπέγια Γ., Ευκαρπίδης, Παυλίδης, Μόραλης, Σαββατιανός, Σαλπιγγίδης, Στογιάνοφ

Ώρα 14:28 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες και απο το παιχνίδι που θα γίνει στην Ηράκλεια Σερρών μεταξύ Καρπερής και Άρη Αβάτου

ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Νέδος, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Μηντιούρης, Χριστοφορίδης, Μπάρδας, Κούτλας, Γκόκας.

Στον πάγκο για τον Μέγα είναι οι: Μάνος, Μαυρούδης, Γκάλιος Χρ., Μπρόκος, Μπάντσης, Γκάλιος Ν. και Σελαλμπατζιδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαίδης, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης.

Στον πάγκο για τον Άρη Αβάτου είναι οι: Γεωργιάδης, Μπουνταγκίδης, Βαφειάδης, Βαρελάς, Κουτίνης, Κοτόπουλος και Κελεσιάδης.

14:45 Σειρά έχουν οι ενδεκάδες στην αναμέτρηση του ΑΟ Καβάλα με τη Δόξα Προσκυνητών.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Παγκάκης, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος Γ., Μπλιος, Κεϊτά, Ρομπέρ, Αδαμάκης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ:  Νικολίτσας, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης, Βελή Χακάν, Γαβριήλ, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

14:50 Ολοκληρώνουμε τις συνθέσεις των αγώνων με θρακιώτικο ενδιαφέρον, με το ματς που θα ξεκινήσει στο Σιδηρόκαστρο, μεταξύ Ελπίδας Σκουτάρεως και ΑΕ Διδυμοτείχου.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Ταχματζίδης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας, Ζυγκερίδς, Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος, Στεφανίδης Δ.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ:  Συριτούδης, Θάνος, Καζαλάς, Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Παταλιάκας, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Στον πάγκο για την ΑΕΔ οι: Νικολαΐδης, Ζαφειρόπουλος, Τζανετάκος, Συριτούδης Α., Αλεξακίδης, Δολαπτσόπουλος, Γκιντίδης.

14:55 Την εξάδα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τον πρωτοπότο, Απόλλωνα Παραλιμνίου.

15:00 Ενός λεπτού σιγή τηρείται και στα έξι γήπεδα του 1ου ομίλου, στη μνήμη του διαιτητή Αντώνη Κορέστη.

15:03 Σέντρα στα παιχνίδια…

15:10 Ευκαιρία στην Καβάλα για τον ΑΟΚ, ο Γιαλαμούδης όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νικολίτσα.

15:10 ΓΚΟΛ! Στραβώνει το ματς απ’ την αρχή στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου…

15:11 Ο Δούπλατζης μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Συνοδινού. Αμέσως πριν το κόρνερ απ’ το οποίο προήλθε το γκολ για τον Αετό Ορφανού, ο Συνοδινός, νίκησε τον Αποστολίδη σε τετ-α-τετ. Τη στιγμή της επίτευξης του γκολ των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι της Δόξας αγωνίζονταν με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Κόσιη. Μετά το 0-1, τη θέση του τραυματία, πήρε ο Μουρατίδης.

15:15 Στη Ξάνθη στο παιχνίδι του Ορφέα με τον Ξηροπόταμο, το παιχνίδι έχει καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αναλάβουν τα ηνία του παιχνιδιού.

15:20 Παραμένουν ως έχουν οι αναμετρήσεις. Γκολ έχουμε μόνο στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

15:22 Έχει πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων ο Ορφέας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλήσει σοβαρά την εστία των φιλοξενούμενων, την οποία προσεγγίζει κυρίως με στατικές φάσεις.

15:25 Άγγιξε την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Στο 12′ Ο πανουργιάς έκανε εντυπωσιακό “ανάποδο ψαλίδι” , αλλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Τοπαλίδης, ενώ πριν λίγο στο 22′ ο Μαυράκης έπιασε ωραίο σουτ, αλλά ο κίπερ των φιλοξενούμενων είπα πάλι “όχι”.

15:28 ΓΚΟΛ! Η Καβάλα κάνει το 1-0 απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών!

15:29 Ο Μπλιος είναι αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από μεταβίβαση του Γρ. Παπαδόπουλου. Προηγουμένως ο ΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Παπαστεριανό, ενώ η Δόξα Προσκυνητών είχε τη δική της καλή στιγμή με τον Σιχλιμοίρη.

15:35 Σημαντική στιγμή για τον Ξηροπόταμο στην Ξάνθη, αλλά ο Ρούφος κρατάει το “μηδέν”  στην εστία του με όμορφη απόκρουση στην προσπάθεια του Καραγκιοζίδη.

15:39 Ευκαιρία για τον Αετό Ορφανού με τον Αποστολίδη, ο οποίος πήγε να “κρεμάσει”  τον Συνοδινό, αλλά ο τελευταίος κατάφερε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

15:41 Πονηρή μπαλιά στην πλάτη της αμυνας του Ξηροποτάμου απο τον Τορομανίδη για τον Μουμίνογλου πρόλαβε ο Κιουμουρτζής και έδιωξε.

15:45 ΓΚΟΛ! Κάνει το 1-0 ο Ορφέας απέναντι στον Ξηροπόταμο!

Ο Χιντ Ιμέρ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Μ. Αλέξανδρου Ξηροποτάμου, πρόλαβε τον Κιουμουρτζή και έβαλε μπροστά τον Ορφέα!

15:47 ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει με τον Μόσχο η Δόξα Προσκυνητών. Ο Ιωνανίδης βρήκε όμορφα τον συμπαίκτη του και αυτός με τη συνδρομή του δοκαριού, βρήκε “τον δρόμο προς τα δίχτυα”.

15:50 Ημίχρονο σε όλες τις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου.

Αναλυτικά:  

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1

Ελπίδα Σκουτάρεως – Α.Ε.Διδυμοτείχου 0-0

Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 1-1

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0

15:55 Σ’ αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως λίγο πριν την ανάπαυλα στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οι γηπεδούχοι της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλντι σε πέσιμο του Χατζήπαπα στην περιοχή, με τον Τσοπουλίδη του συνδέσμου Ξάνθη να μην υποδεικνύει κάτι.

16:05 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα παιχνίδια…

16:06 Με μία αλλαγή στο β’ μέρος ο Ξηροπόταμος. Μέσα ο Μπερούκας έξω ο Κουμπρόγλου.

16:10 Ευκαιρία με τον Αποστολίδη για τον Αετό Ορφανού, ευτυχώς όμως για τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, η μπάλα φεύγει άουτ.

16:12 Καλή στιγμή για το Άβατο με τον Ευθυμιάδη να πιάνει το σουτ εντός περιοχής μετά απο γύρισμα του Κούτρα η μπάλα δίπλα απο το δοκάρι των γηπεδούχων.

16:14 Από μία αλλαγή πραγματοποίησαν στην ανάπαυλα και οι προπονητές Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και Αετού Ορφανού. Για τη Δόξα ο Παρασκευόπουλος πήρε τη θέση του Πλασταρά, ενώ για τον Αετό Ορφανού, στο ματς πέρασε ο Παυλίδης αντικαθιστώντας τον Ράνο.

16:15 ΓΚΟΛ για το Άβατο απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής!

Κόντρα επίθεση για την ομάδα της Ξάνθης με τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς!

16:18 Το γκολ με το οποίο προηγείται ο Νέστος Χρυσούπολης του ΑΠόλλωνα Παραλιμνίου σημείωσε ο Ξανθιώτης Τσανακτσόγλου.

16:23 Αλλαγές στην Ξάνθη. Για τον Ορφέα πέρασε ο Πασχαλάκης στη θέση του Β. Καραγκιόζη, ενώ για τον Ξηροπόταμο ο Πετρόπουλος στη θέση του Αμαραντίδη.

16:25 Εκπληκτικο ενα δυο απο Χιντ Ιμερ και Μουμίνογλου ο τελευταίος κάνει το σουτ αποκρούει σε κορνερ ο Κιουμουρτζής.

16:28 Σημαντική ευκαιρία με τον Παπίτσα για τον Ξηροπόταμο, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ορφέα Ξάνθης στην προσπάθεια του. Ο Παπίτσας λίγες στιγμές πριν σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι, ως 3η αλλαγή του Μ. Αλέξανδρου, παίρνοντας τη θέση του Καραγκιοζίδη.

16:30 ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει η Καρπερή με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Αγγελίδη.

16:33 Εντυπωσιακό τακουνάκι του Δούπλατζη που λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 για τον Αετό Ορφανού στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

16:35 Κλείνει τις αλλαγές ο Ζόραν Στοΐνοβιτς με τους Παγώνηκαι Τσορτανίδη να παίρνουν τις θέσεις των Κρασσώνη και Πανουργιά. Αλλαγή και για το Ορφανό με τον Τζαμπέγια να περνά στη θέση του Δούπλατζη.

16:36 ΓΚΟΛ Απ’ το 56′ λεπτό στην Καβάλα ο ΑΟΚ, προηγείται της Δόξας Προσκυνητών με τέρμα του Παπαδόπουλου.

16:38 Σημαντική ευκαιρία με τον Γιαννακίδη για τη Δόξα Προσκυνητών, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Ν. Μπαχαρίδη, που πέρασε αλλαγή στη θέση του Ιωαννίδη, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει για την ομάδα του.  Ως αλλαγή για τη Δόξα στο ματς έχει περάσει και ο Ζήνωνος στη θέση του Γαβριήλ.

16:40 Ο Δουμάνης αστοχεί από πλεονεκτική θέση…

16:41 ΓΚΟΛ! Δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά για την ΑΕΔ! Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-2!

16:48 Όμορφη απόκρουση – ακόμη μία-  του Κιουμουρτζή σε προσπάθεια παίκτη του Ορφέα! Παραλίγο ο Μουμίνογλου να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του, αλλά ο πορτέρε των φιλοξενούμενω, αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του για δεύτερη φορά.

16:50 Παραλίγο να φτάσει στην ισοφάριση η Δόξα Σιδηροχωρίου με τον Γάιδα, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Ζ. Στοΐνοβιτς δεν βρήκε στόχο στις καθυστερήσεις…

16:53 Τέλος και στα δύο παιχνίδια των ομάδων της Ξάνθης! Νίκη για τον Ορφέα με 1-0 απέναντι στον Ξηροπόταμο και ισοπαλία εκτός έδρας για τον Άρη Αβάτου (1-1), απέναντι στην Καρπερή!

16:55 Τέλος και στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου –  Αετός Ορφανού 0-1.

16:57 Ήττα και για την έτερη ομάδα του Ν. Ροδόπης. ΑΟ Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 2-1.

16:59 Τέλος και στο Σιδηρόκαστρο. Πολύ μεγάλη νίκη για την ΑΕ Διδυμοτείχου κόντρα στην ΕΛπίδα Σκουτάρεως με 0-2.

17:00 Τέλος σε όλα τα ματς!

Αναλυτικά:  

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1

Ελπίδα Σκουτάρεως – Α.Ε.Διδυμοτείχου 0-2

Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 2-1

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 1-1

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0

Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0

 

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας στο live της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής…

 

Την live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Υπεραγορά Κρεάτων, Αλαντικών & Τυροκομικών ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΧΑΣ

Στο κρεωπολείο «Νίκος Τρίχας» θα βρείτε καθημερινά, εύγευστα προϊόντα, ντόπιας παραγωγής και εξαιρετικής ποιότητας. Θα μας βρείτε στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it