Search

Παρέμεινε αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης Αβάτου δέχτηκε την ισοφάριση με πέναλτι απο την Καρπερή!(+pics)

Πολύ κοντά στην τρίτη διαδοχική του νίκη, αλλά και την πρώτη εκτός, έφτασε ο Άρης Αβάτου ωστόσο ένα αμφισβητούμενο πέναλτι “κόλλησε” τους ξανθιώτες στην ισοπαλία κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στο γήπεδο της Ηράκλειας. Αυτή ήταν μετά τους Προσκυνητές η δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία για τον Άρη Αβάτου που παραμένει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος, έχοντας ήττα μόνο στην πρεμιέρα στην Καβάλα απο τον ΑΟΚ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με εκατέρωθεν καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Η σημαντικότερη για τους γηπεδούχους ήταν στο 15′ όταν μετά απο σέντρα του Γκόγκα ο Κούτλας έπιασε την κεφαλιά αλλά αυτή σταμάτησε στο δοκάρι του Αμουτζάκη, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 31′ με τον Ευθυμιάδη να χάνει μοναδική ευκαιρία απέναντι στον Χατζηδάκη.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε καλύτερα στο ματς, απείλησε με τον Ευθυμιάδη, και εν τέλει κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 63′ μετά απο κάθετη του Μελισσόπουλο ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, σημειώνοντας παράλληλα το τρίτο συνεχόμενο τέρμα του. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο αυτό δεν χάρισε νίκη στο Άβατο καθώς στο 73′ σε μια πτώση του Κούτλα στην περιοχή ο Παλιούς υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Καρπερής, με τον Αγγελίδη να ευστοχεί για το 1-1.

Μετά την ισοφάριση το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό με εκατέρωθεν στιγμές, χωρίς όμως κάποια απο αυτές να είναι αρκετή για να χαρίσει τη νίκη σε κάποια απο τις δύο ομάδες. Πολλά παράπονα απο τους ξανθιώτες για τον διαιτητή Παλιούρα εκ Μακεδονίας, βοηθοί του επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν οι Μεταξιώτης και Κωνσταντίνου.

Πλέον οι ξανθιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης ευελπιστώντας σε ακόμη μια εντός έδρας νίκη που θα τους εδραιώσει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία. Τοπικό ντέρμπι έχει και η Καρπερή που την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει στον Απόλλων Παραλιμνίου.

ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Νέδος, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Μηντιούρης, Χριστοφορίδης, Μπάρδας, Κούτλας, Γκόκας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς(63′ Μπουνταγκίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαίδης, Δόντσος, Ευθυμιάδης(80′ Βαφειάδης), Μελισσόπουλος(60′ Κοτόπουλος), Γκέκας(75′ Γεωργιάδης), Σαρηγιαννίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Share it