Search

Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα η μαχητική Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε από τον Αετό Ορφανού!

Πάλεψε, προσπάθησε και πάλι μέχρι την ύστατη στιγμή, όμως γνώρισε άλλη μία ήττα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και παρέμεινε έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς μετά από 6 αγώνες.

Το ματς για την ομάδα του κυρίου Ζόραν Στοΐνοβιτς, χάλασε από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μέσα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων λεπτών από το 2′ ως το 6′ τραυματίστηκε ο Κόσιης, αναγκάζοντας έτσι τον προπονητή του να προχωρήσει στην πρώτη αλλαγή και παράλληλα ο Αετός πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που ήταν αρκετό να του δώσει μια πολύ σημαντική νίκη. Ο αγώνας ήταν αρκετά μοιρασμένος όσον αφορά την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί στην εστία του Τοπαλίδη παρά μόνον στις καθυστερήσεις του ματς, με την ευκαιρία του Γάιδα και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μόλις στο 2′ σε μια προώθησή του από τα αριστερά ο Κόσιης τραυματίστηκε και πιθανότατα υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς με τον Συνοδινό να νικά τον Αποστολίδη, που δεν μπόρεσε να σκοράρει από θέση τετατέτ. Η μπάλα κατέληξε κόρνερ, ο ίδιος παίκτης των φιλοξενούμενων ανέλαβε την εκτέλεση, βρίσκοντας τον Δούμπλατζη στην καρδιά της περιοχής, όπου με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 11′ η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά, με το ανάποδο ψαλίδι του Πανουργιά που έδιωξε σε κόρνερ ο Τοπαλίδης, ενώ στο 21′ ο πορτιέρο του Ορφανού πραγματοποίησε άλλη μια δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Μαυράκη. Στο 37ο λεπτό ο Αποστολίδης προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Συνοδινό, όμως ο γκολκίπερ της Δόξας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 43′ παρ’όλες τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για ανατροπή του Χατζήπαπα στην περιοχή, ο κύριος Τσοπουλίδης συνέχισε τον αγώνα.

Περνώντας στο δεύτερο μέρος, συναντούμε την πρώτη αξιόλογη επίθεση του Αετού στο 50′, όταν μετά την σέντρα του Δουμάνη, το σουτ του Αποστολίδη από πλεονεκτική θέση έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 67′ η προσπάθεια του Δούμπλατζη με το τακουνάκι, δεν βρήκε και πάλι στόχο, ενώ στο 77′ ο Δουμάνης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Τέλος στο 90′ μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τα καρέ του Ορφανού, όμως το τελείωμα του Γάιδα από το ύψος του πέναλτι κατέληξε άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κύριος Τσοπουλίδης που είχε για βοηθούς τους κυρίους Χατζημωϋσιάδη και Γκοντόλια.

Να σημειώσουμε επίσης πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν του αδικοχαμένου διαιτητή Αντώνη Κορέστη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Χατζήπαππα, Πλασταράς (46′ Παρασκευόπουλος), Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Κόσιης (6′ Μουρατίδης), Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Πανουργιάς (70′ Παγώνης), Κρασσώνης (58′ Τσορτανίδης).

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Ράνος (46′ Παυλίδης), Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζυ, Τζαμπέγια Ε., Δούμπλατζης (67′ Τζαμπέγια Γ.), Δουμάνης (87′ Σαββατιανός), Αποστολίδης (75′ Στογιάνοφ).

Share it