Search

Δεν εκδόθηκε απόφαση για τις εφέσεις της ΠΑΕ Ποντίων! Άλλαξε ο διαιτητής του αυριανού ματς κόντρα στον Πόντο!

Δεν εκδόθηκε τελικά η πολυαναμενόμενη απόφαση για τις εφέσεις που πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ποντίων!

Παρόλο που η εκδίκαση των υποθέσεων πραγματοποιήθηκε, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν εξέδωσε ετυμηγορία την Παρασκευή όπως πολλοί περίμεναν, αφού ζητά επιπλέον στοιχεία τόσο από την ΠΑΕ Ποντίων, όσο και από την ΕΠΣ Θράκης αλλά και τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων που δεν ξεκίνησαν ποτέ, δηλαδή τους κυρίους Κουμπαράκη και Δρακίδη.

Το παραπάνω αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα και αυτό συνεπάγεται πως η τελική απόφαση θα αργήσει περισσότερο, την στιγμή που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η αυριανή αναμέτρηση της ΠΑΕ Ποντίων θα διεξαχθεί κανονικά, είτε λόγω της φανέλας της, ή εξαιτίας της απόφασής της για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Παράλληλα εστάλη επιστολή από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων προς τον κύριο Γραμμένο, με την οποία ο πρώτος ζητά από τον κύριο Γραμμένο, αφού ενημερωθεί προσωπικά για την ορθότητα του ισχυρισμού της ΠΑΕ Ποντίων περί παρατυπίας του εμβλήματος της ΑΕ Ξάνθης, με το κόκκινο ρολόι να δείχνει 9:05, να ενημερώσει κατόπιν εγγράφως και τον ίδιο και για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί προκειμένου να αρθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Τέλος πιθανότατα λόγω της κλήσης του κυρίου Κουμπαράκη να καταθέσει σχετικά με το ματς της ΠΑΕ Ποντίων με την Αναγέννηση Παγουρίων, η ΕΠΣ Θράκης, που αρχικά είχε ορίσει τον ίδιο διαιτητή για το αυριανό ματς με τον Πόντο Κομοτηνής, άλλαξε τον ορισμό της, αντικαθιστώντας τον κύριο Κουμπαράκη με τον κύριο Χαρίτση. Έτσι ο πρώτος θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Μύστακα και της Ένωσης Ασωμάτων και ο δεύτερος τον αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων με τον Πόντο Κομοτηνής.

Share it