Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 6η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής!Μπορεί να απουσιάζει το σπουδαίο ματς, όμως όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες για τα φαβορί, με τα περισσότερα βλέμματα να συγκεντρώνονται στο γήπεδο του Ιάσμου!

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Δόξα Γρατινής εκμεταλλεύτηκε την νίκη της επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου, στο ντέρμπυ κορυφής, αλλά και την γκέλα του Ιάσμου στους Αγίους Θεοδώρους και ξέφυγε στην κορυφή με πέντε βαθμούς. Η Ελπίδα Σαπών παίρνοντας μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη στην Ξυλαγανή έφτασε και αυτή την δεύτερη θέση και τους 10 βαθμούς, η Δόξα Σώστη μπήκε για πρώτη φορά στην εξάδα, η Αναγέννηση Παγουρίων πέτυχε άλλη μια τρελή νίκη, ενώ ο Κομψάτος μηδένισε την περσινή τιμωρία του, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Πάμε ωστόσο να μπούμε σιγά σιγά σε κλίμα αγώνων και να κάνουμε μια πρώτη ανάγνωση στα σημερινά παιχνίδια, ξεκινώντας από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, εκεί όπου ο Σπάρτακος υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Η ομάδα του κυρίου Γεμενετζή φαίνεται αρκετά ανεβασμένη τόσο λόγω των τελευταίων μεταγραφών που πραγματοποίησε, όσο κυρίως και μετά την σπουδαία νίκη επί του Ιάσμου και βάζει πλώρη και πάλι για τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη ο Ορφέας, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όμως τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα. Ίσως το σημερινό, δύσκολο όμως ματς, είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου η εξαιρετική το τελευταίο διάστημα Αναγέννηση Παγουρίων φιλοξενεί την πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής. Εξαιρετικά δύσκολη η σημερινή αποστολή των παικτών του κυρίου Μεχμέτ, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα παλέψουν, όπως κάθε φορά μέχρι τέλους για ό,τι καλύτερο. Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Μπόζη που βρίσκεται στο +5 στην κορυφή, αν αναλογιστεί κανείς και τα αποτελέσματά της με τους άλλους δύο νεοφώτιστους που έπαιξε, θεωρητικά έχει εύκολο έργο. Όμως όλα τα παιχνίδια κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και αν η Δόξα Γρατινής παρουσιαστεί σοβαρή, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Στον Ίασμο ο τοπικός Μέγας υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται άμεση αντίδραση ώστε να μην μείνουν περισσότερο πίσω στην μάχη της κορυφής. Από την άλλη ο Ορφέας βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός εξάδας και επιθυμεί το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βρεθεί και πάλι όσο πιο κοντά γίνεται στην προνομιούχο έκτη θέση. Οι δύο ομάδες μας έχουν χαρίσει τα τελευταία χρόνια συναρπαστικά παιχνίδια με πολλά γκολ και αρκετή ένταση. Θα συμβεί το ίδιο και σήμερα;

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά την ήττα από την Γρατινή φιλοξενεί την Δόξα Σώστη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε παρόμοια θέση με τον Μέγα και έχουν σαν μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης. Η Δόξα Σώστη από την άλλη που φαίνεται να πήρε τα πάνω της, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, όμως το σημερινό ματς παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερη δυσκολία. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και σε προηγούμενα παρόμοια παιχνίδια, ότι τα προσεγγίζουν με την προσοχή που απαιτείται και πως είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν την έκπληξη.

Στις Σάπες η Ελπίδα υποδέχετια τον Κομψάτο Πολυάνθου. Η ομάδα του κυρίου Χαριτόπουλου ξεκόλλησε από τα δύο συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα που είχε και μετά το σπουδαίο διπλό που κατέκτησε βάζει πλώρη και πάλι για το κυνήγι της κορυφής. Ο Κομψάτος πάλι, που μέτρησε τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη νέες προσθήκες και νέο προπονητή, κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, φτάνοντας τους…0 βαθμούς. Η αποστολή του σήμερα είναι πολύ δύσκολη, αν συνυπολογίσει κανείς και τις δύο προηγούμενες επισκέψεις του σε ομάδες της κορυφής, με τον κύριο Κωνσταντινίδη να καλείται να καταρρίψει την σύντομη αρνητική αυτή παράδοση.

Τέλος στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής η Μεσσούνη θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Δύο νεοφώτιστες ομάδες, οι οποίες δεν πραγματοποίησαν καλό ξεκίνημα στην κατηγορία και ψάχνουν αγωνιστική και βαθμολογική ανάταση. Σίγουρα η νίκη θεωρείται πιο επιτακτική για τους γηπεδούχους οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση με μόλις έναν βαθμό. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και δύο αγωνιστικές αήττητος και σήμερα έχει ως στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Στρύμης

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Γρατινής

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Ξυλαγανής

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Σώστη

Ελπίς Σαπών-Κομψάτος Πολυάνθου

ΑΟ Μεσσούνης-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Share it