Search

Ήττα για τους Έφηβους της Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη με πολλά παράπονα και ατυχία κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Την ήττα γνώρισαν στην Θεσσαλονίκη οι Έφηβοι της Ξάνθης, που ηττήθηκαν με 3-1 απο τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο Λόλας σε μια αναμέτρηση που ωστόσο οι Ξανθιώτες δικαιούταν κάτι καλύτερο παρότι έπαιξαν για 65′ λεπτά με παίκτη λιγότερο ενώ είχαν  και δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς, καθώς απο το 1′ λεπτό πήραν το προβάδισμα, με τους ξανθιώτες πάντως να βγάζουν αντίδραση και στο 20′ ο Νεκτάριος Κοτόπουλος έκανε το 1-1. Πάνω που έπαιρναν τα πάνω τους οι παίκτες της Ξάνθης ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Γιάννης Χανίδης σε μια αμφισβητούμενη φάση  απέβαλε τον Κώστα Θυμιάνη, καθώς αντί για πέναλτι σε πτώση του αμυντικού της Ξάνθης του έδωσε δεύτερη κίτρινη για θέατρο!

Παρότι με δέκα οι παίκτες της Ξάνθης ήταν εξαιρετική στο γήπεδο και κρατούσαν με άνεση την ισοπαλία, ενώ ακόμη και όταν βρέθηκαν να χάνουν με τέρμα στο 86′ αντέδρασαν άμεσα όμως το σουτ του Τσιτσεκίδη στο 89′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν σε μια αναμπουμπούλα  στην άμυνα της Ξάνθης μετά απο κόρνερ με προβολή παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Παρότι με δέκα για μεγάλο διάστημα και σημαντικά προβλήματα πριν και κατά την διάρκεια του ματς οι παίκτες του Κώστα Μπερδελή ήταν εξαιρετικοί στο ματς και άξιζαν κάτι καλύτερο απο το ντέρμπι κορυφής. Παρά την ήττα η ομάδα της Ξάνθης διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας με τους Θεσσαλονικείς να την μειώνουν στον πόντο.

Διαιτητής του αγώνα, με πολλά παράπονα απο τους Ξανθιώτες, ήταν ο Γιάννης Χανίδης με βοηθούς τους Παπαδοπούλου και Χαδήμογλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τασίδης, Γκατζόγιας(65′ Τσιεγγελίδης), Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Ισμέτ(55′ λ.τρ. Κιούπη), Πασσαλής, Μανίσογλου(86′ Κωσταρέλης), Γράβας, Κοτόπουλος(75′ Τσιτσεκίδης), Τσιλιγγίρης, Κακουλίδης(46′ Ποδάρας)

 

 

Share it