Search

Χωρίς Μαυρόπουλο αλλά με Μουμίνογλου κόντρα στον Ξηροπόταμο Ορφέας Ξάνθης! Η αποστολή και τα εισιτήρια του αγώνα

Αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα των τριών τελευταίων αγωνιστικών και να επιστρέψει στις νίκες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στο γήπεδο του ΑΟΞ(15:00, LIVE Sportsaddict).

Η ομάδα της Ξάνθης στην προσπάθεια της αυτή δεν θα έχει τον Λάζαρο Μαυρόπουλο, με τον μέσο της ομάδας να μένει εκτός λόγω μιας μικροεπέμβασης που υποβλήθηκε  στο μάτι, εν αντιθέσει με τον Μαυρόπουλο επιστρέφει στην αποστολή ο Τουγιάλ Μουμίνογλου.

Για το παιχνίδι με τον Ξηροπόταμο άπαντες στον σύλλογο της Ξάνθης έχουν έναν και μοναδικό στόχο, που δεν είναι άλλος απο τη νίκη, και στην προσπάθεια τους αυτή αναμφίβολα θα χρειαστούν στο πλευρό τους και το φίλαθλο κοινό της πόλης που επ’ ευκαιρία των μη αγωνιστικών υποχρεώσεων της μεγάλης ομάδας του Νομού έχουν την επιλογή της παρουσίας του στο γήπεδο του ΑΟΞ στηρίζοντας το ιστορικό σωματείο της Ξάνθης στην παρουσία του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την 18μελή αποστολή του Ορφέα Ξάνθης απαρτίζουν οι: Ρούφος, Αθανασίου, Μακράκης, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Καρκατζάνης, Καραγκιόζης Β., Χακή Τζαμπάζ, Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης, Χατζηπαππάς, Χαλίλ Ιμπράμ, Μουμίνογλου, Ζιγκολάρι, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ. και Λαζαρίδης.

Share it