Search

Παραμένει Ξάνθη ο Κίκε λόγω αναβολής του φιλικού της Εθνικής του ομάδας!

Δεν θα ταξιδέψει τελικά για την πατρίδα του ο Κίκε Μπόουλα που παραμένει στην Ξάνθη καθώς το προγραμματισμένο φιλικό της Ισημερινής Γουινέα αναβλήθηκε και έτσι ο Αφρικανός χαφ παρέμεινε στην πόλη της Θράκης οπού έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας

Ο Κίκε είχε δεχτεί με πολύ μεγάλη χαρά την περασμένη εβδομάδα την πρόσκληση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισημερινής Γουινέας για φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της χώρας, που επρόκειτο να γίνει την τρέχουσα εβδομάδα. Δυστυχώς γι’ αυτόν, όμως, ο Αφρικανός παίκτης της Ξάνθης έμεινε με την… όρεξη!

Ενώ, λοιπόν, ο Κίκε επρόκειτο να αναχωρήσει από την Ελλάδα για την πατρίδα του, η νέα ειδοποίηση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισημερινής Γουινέας που έφτασε στα γραφεία του ΑΟΞ έλεγε ότι το φιλικό αναβλήθηκε, οπότε δεν χρειαζόταν να κάνει το μακρύ ταξίδι ο Κίκε.

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης παραμένει στην Ελλάδα και συνεχίζει με την Ξάνθη την προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης, σημαίνει μια απουσία λιγότερη για τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος ήδη δεν μπορεί να υπολογίζει στις προπονήσεις τους διεθνείς Αλφρέδο Μεχία, Πέτρο Ορφανίδη και Δημήτρη Μελιόπουλο.

Share it