Search

Με Κομεσίδη αλλά αμφίβολο τον Σιώπη κόντρα στον Αιγινιακό ο ΟΦΗ!

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/11, 15.00) με τον Αιγινιακό συνέχισε την Παρασκευή η ομάδα του ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει τον έναν του… πονοκέφαλο να περνάει, αλλά τον άλλον να επιμένει.

Συγκεκριμένα, ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Σιώπης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση και παραμένει αμφίβολος. Το αν θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει θα κριθεί στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (11/11), όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Αντίθετα, παρά το σκίσιμο στο φρύδι, ο  έτερος Εβρίτης Δημήτρης Κομεσίδης προπονήθηκε κανονικά.

Δεδομένα απόντες από το ματς θα είναι οι τραυματίες Κοιλιάρας, Πλευράκης, Μονιάκης και Περογαμβράκης. Παράλληλα, η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα για φέτος.

Αναλυτικά: «Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Την Κυριακή η ομάδα μας, δίνει το πρώτο της παιχνίδι στο σπίτι της, για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Αιγινιακό (3μμ).

Η προσπάθεια μας για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται, έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά για να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος, η βοήθεια του κόσμου, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Το σύνθημα λοιπόν είναι ένα:

Την Κυριακή, όλοι γήπεδο, όλοι Γεντί Κουλέ!

Βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΟΦΗ-ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ».

Share it