Search

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 37χρονου διαιτητή Κορέστη στα ματς της Γ’ Εθνικής!

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος της ελληνικής διαιτησίας στην είδηση του θανάτου του Αντώνη Κορέστη. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξέδωσε την Πέμπτη (9/11) συλλυπητήρια ανακοίνωση και ενημέρωσε ότι στη μνήμη του εκλιπόντος θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο (11-12/11), ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι.

Ο 37χρονος ρέφερι απο την Λάρισα, που είχε σφυρίξει μέχρι και στη Γ’ Εθνική, «έσβησε» σε ηλικία μόλις 37 ετών, έχοντας πριν από περίπου έναν μήνα διαγνωσθεί με σπάνια ασθένεια στο αίμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αντώνης Κορέστης

Αναλυτικά: «Η ΚΕΔ/ΕΠΟ με θλίψη αποχαιρετά σήμερα, Πέμπτη 9-11-2017, τον επί σειρά ετών διαιτητή Γ΄ Εθνικής  Αντώνη Κορέστη, τον άνθρωπο Αντώνη, που με αξιοπρέπεια, αξιοσύνη και εντιμότητα, διακόνησε το ποδοσφαιρικό και κοινωνικό γίγνεσθαι στο σύντομο δυστυχώς ταξίδι της ζωής του. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ εκφράζει στην οικογένειά του, τη θλίψη και τη συμπαράσταση όλου του διαιτητικού σώματος της Ελλάδας. Με απόφαση της ΚΕΔ/ΕΠΟ  σε όλα  παιχνίδια της Γ’ Εθνικής του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του».

Share it