Search

Photos: Σπουδαίο παιχνίδι με τέσσερα γκολ και δύο δοκάρια μεταξύ των Νέων της Ξάνθης και του Έβρου

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ξάνθης, με την μεικτή ομάδα Νέων της Ξάνθης να κερδίζει με 3-1 την ομάδα του Έβρου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δύο δοκάρια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ξάνθης ήταν ο Χικμετσάν Ομέρογλου που κατέβασε ρολά, αλλά και το πάθος που έβγαλαν οι ξανθιώτες απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα του Έβρου αποδείχτηκαν αρκετές για να τους οδηγήσουν σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε πολύ νωρίς καθώς μόλις στο 5′ μετά απο γύρισμα του Χρυσοσπάθη με πολύ ωραίο τελείωμα απο κοντά ο Ευθυμιάδης άνοιξε το σκορ για την Ξάνθη. Μετά το γκολ η ομάδα του Έβρου αφυπνίστηκε πίεσε πολύ είχε δοκάρι με τον Βλάχο στο 20′, και τον Ομέρογλου να σταματά δυο – τρεις πολύ καλές στιγμές των φιλοξενούμενων.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος με την ομάδα του Έβρου συνεχώς να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και τον Ομέρογλου να διατηρεί ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα στο 60′ η ομάδα της Ξάνθης μετά απο κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων κατάφεραν να κάνουν το 2-0 με τον Γκασπαριάν, ενώ στο 73′ ο Περτσανίδης με ωραίο σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ξάνθιωτών. Παρά το 3-0 οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν  να μειώσουν στο 83′  με τον Συτμαλίδη ενώ στο 89′ είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία με το φάουλ του Λογαρά να χτυπά στο δοκάρι του Ομέρογλου, με τους ξανθιώτες πάντως να απαντούν στις μεγάλες φάσεις με τον Κόκκα να νικά σε τετ-α-τετ τον Περτσανίδη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ξανθιώτες διπλασίασαν τις νίκες τους και  πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Θράκη, ενώ η ομάδα του Έβρου μένει με τους βαθμούς της νίκης επί της Θράκης και ψάχνουν μόνο νίκη στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Καβάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Καρασαβαίδη και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Ομέρογλου, Μπαργκάν(89′ Νεζίφογλου), Μπάτζιος Π., Γκασπαριάν, Πετρίδης, Ευθυμιάδης(80′ Αμανατίδης), Μπαζοίδης, Αραμπατζής, Χρυσοσπάθης(80′ Μουστάκης), Μαρκοσιάν Χρ.(69′ Περτσανίδης),Ρουστέμογλου

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ(Σ. Ζησίδης): Κόκκας, Φουτσιτζής, Διώγος(79′ Συτμαλίδης), Παντελίδης, Σιρδάρης, Κρικέλας(65′ Δαρελάς), Μπανταλίδης(65′ Τοροσιάν), Κωνσταντινίδης, Βλάχος, Τσιρούδης(46′ λ.τρ. Λογαράς), Χριστοδούλου

Share it