Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 9 έως 15 Νοεμβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 9/11 έως και την Τετάρτη 15/11 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η πολυαναμενόμενη Κοινωνική ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη (Χάππυ Νταίη, Πέτρινα Χρόνια, Η Φανέλα με το 9, Όλα Είναι Δρόμος, Νύφες, Ψυχή Βαθιά, Μικρά Αγγλία) με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Μελία Κράιλινγκ, Τάσο Δήμα, Βασίλη Κουκαλάνι, Αινεία Τσαμάτη, Λουκά Κυριαζή, Κωνσταντίνα Χατζηαθανασίου, Λευτέρη Λαμπράκη, Μιχάλη Αεράκη, Χρήστο Κωνσταντακόπουλο, Μανώλη Ψαρουδάκη, Γιώργο Καραμαλέγκο & Βασίλη Σύρρο…

Υπόθεση: Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936. Την περίοδο της φυλακής του στο Χαϊδάρι, εκτελούσε χρέη διερμηνέα του Γερμανού Διοικητή του στρατοπέδου, Καρλ Φίσερ. Μπροστά από τα μάτια του περνούσε όλο το δράμα της γερμανικής αγριότητας στα Κατοχικά χρόνια, με τον ίδιο συνεχώς μάρτυρα βασανιστηρίων, τραγικών περιστατικών και βαριάς ατμόσφαιρας στους θαλάμους με το πλήθος των συγκρατούμενων του. Πολλές ζωές, πολλές μικρές ιστορίες φόβου, φιλίας, συντροφικότητας, ελπίδας, ονειροπόλησης. Έξω από το στρατόπεδο, η μνηστή του Ναπολέοντα, Χαρά Λιουδάκη, με σθένος, καρτερία και βαθιά αγάπη στεκόταν δίπλα στον αρραβωνιαστικό της, έστω κι αν οι συναντήσεις τους ήταν για ελάχιστες στιγμές στα επισκεπτήρια, και πάντα υπό την επιτήρηση ενόπλων φρουρών. Η τύχη του Ναπολέοντα και άλλων 199 συγκρατούμενων του αποφασίζεται μετά την ενέδρα της ελληνικής αντίστασης στον Στρατιωτικό Διοικητή Λακωνίας, σε χαράδρα της περιοχής των Μολάων.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Τρίτη: 17:30 & 20:00, Παρασκευή: 19:30 & 22:00, Σάββατο: 22:00, Κυριακή: 12:00 & 19:30, Δευτέρα: 18:00 & 22:15, Τετάρτη: 19:30 & 22:15.

Μαζί μας το Θρίλερ «Γενέθλια Θανάτου» του Κρίστοφερ Μπ. Λάντον (Μεταφυσική Δραστηριότητα: Οι Στιγματισμένοι) με τους Τζέσικα Ροθ, Ίσραελ Μπρουσάρντ, Ρούμπι Μοντίν, Λάουρα Κλίφτον & Τσαρλς Έιτκεν…

Υπόθεση: Στη νέα ταινία τρόμου, με τις εύστοχες κωμικές ανάσες, ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μπ. Λάντον, μας αφηγείται μια δολοφονία που λαμβάνει χώρα ξανά και ξανά με το ίδιο πάντα θύμα. Η Τρι Γκέλμπμαν, μια σνομπ φοιτήτρια, που το μόνο που την αφορά είναι να περνάει καλά, δίχως να την ενδιαφέρει αν πληγώνει με τη συμπεριφορά της τους γύρω της, δολοφονείται την ημέρα των γενεθλίων της, και ξυπνά το επόμενο πρωί για να ξαναζήσει την ίδια μέρα του βάναυσου θανάτου της ξανά και ξανά και ξανά… Αυτή, όμως, η επανάληψη της ίδιας ημέρας είναι που της δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσει να βρει την ταυτότητα του δράστη προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Τρίτη: 22:30, Παρασκευή: 00:30*, Σάββατο: 19:30, Κυριακή: 22:15, Δευτέρα: 20:15.

*Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους!

Ενώ συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Η Ταινία Lego Ninjago» των Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ & Μπομπ Λόγκαν με τους Φοίβο Ριμένα, Βασίλη Μήλιο, Ηλία Ζερβό, Σοφία Καψαμπέλη, Στέλιο Ψαρουδάκη, Χρήστο Θάνο, Δημήτρη Παπαδάτο, Θανάση Κουρλαμπά, Tζίνη Παπαδοπούλου, Κώστα Αποστολίδη, Αργύρη Παυλίδη, Αφροδίτη Αντωνάκη, Άννα Κουτσαφτίκη & Ηρώ Λούπη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του NINJAGO, η μάχη για την Πόλη του NINJAGO καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα-ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη*: 17:00.

*3D

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook.

Share it