Search

Στο Σιδηρόκαστρο το ματς της ΑΕ Διδυμοτείχου με την Ελπίδα Σκουτάρεως

Ούτε στο Σκούταρι, αλλά ούτε και στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΔ με την Ελπίδα για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 12/11 στις 15:00.

Το ματς θα λάβει χώρα στο Δημοτικό γήπεδο του Σιδηροκάστρου, πόλη η οποία βρίσκεται 26χλμ. βορειοδυτικά των Σερρών. Ο λόγος που θα διεξαχθεί εκεί είναι διπλός. Από τη μία το γήπεδο της Ελπίδας που ανήκει στον Δήμο Σερρών είναι υπό ανακατασκευή, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης το οποίο έχει δηλωθεί ως έδρα της ομάδας στη Γ’ Εθνική για φέτος, αυτή την Κυριακή αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός για τη Football League. Αυτή άλλωστε, είναι και η μοναδική περίπτωση στην οποία η Ελπίδα θα πρέπει να αναζητεί άλλη έδρα για τα παιχνίδια, όταν δηλαδή, την ίδια μέρα θα αγωνίζεται εκεί και ο Πανσερραϊκός.

Η σχετική ανακοίνωση της Ελπίδας για το γηπεδικό:

«Η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε έπειτα απο το Δημοτικό συμβούλιο και ΟΠΑΠΚΑ είναι παραχώρηση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπέδου Σερρών στην Ελπίς Σκουτάρεως για όλα τα εντός έδρα παιχνίδια της από την στιγμή που το δικό της γήπεδο βρίσκεται σε ανακατασκευή και ανήκει στον Δήμο Σερρών…Όταν στην ίδια ημέρα συμπίπτουν να αγωνιστούν και οι δυο ομάδες (Πανσερραϊκός, Ελπίς Σκουτάρεως) τότε και μόνο τότε η ομάδα μας είναι υπεύθυνη να βρει άλλη έδρα ώστε να δώσει τον δικό της αγώνα».

Share it