Search

Οικογενειακό διπλό κόντρα στους Νέους για την Ξάνθη!(+pics)

Την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του στο βεβαρυμένο πρόγραμμα της ημέρας, είχε την ευκαιρία να δει το προπονητικό επιτελείο της Ξάνθης, στο φιλικό που έγινε με την ομάδα Νέων το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την πρωινή προπόνηση τακτικής της Τετάρτης, έδωσε αγωνιστικό χρόνο στους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό, κάνοντας παράλληλα τις δοκιμές του, και το τέλος είδε την ομάδα του να κερδίζει με 3-0 την αντίστοιχη των Νέων της ξανθιώτικης ΠΑΕ, η οποία αυτή την εβδομάδα δεν έχει προγραμματισμένο παιχνίδι. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ρότσε και Κάστρο (2).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Τσεκμέ και Πεχλεβανούδη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Κασάδο, Συλλά, Ντε Λούκας, Ρότσε, Κίκε, Κάστρο, Γέντρισεκ. Έπαιξαν και οι Γκαραβέλης, Σβάρνας, Τριάδης, Φασίδης, Κώστας, Μπαξεβανίδης.

Κ-20 ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου, Τενεκές Κ., Πατσιώρας, Αγγελόπουλος, Δουλγέρης, Καλογιάννης, Στοΐνοβιτς, Σαμπανίδης. Έπαιξαν και οι Ιωάννου, Θεοφυλάκης, Δημητρίου, Γκίκας, Τενεκές Δ. και Κιολεΐδης.

Share it